Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

Επίθεση των ΜΑΤ σε παιδιά, καλόγριες,και τους Συλλόγους του Λαγκαδά

Ένταση στη συγκέντρωση κατά της υπογραφής της συμφωνίας .

Διαδηλωτές  από την επαρχία Λαγκαδά και την Θεσσαλονίκη που έφτασαν στο σημείο με πούλμαν από διάφορα σημεία της Ελλάδας, συγκεντρώθηκαν στο χιονοδρομικό Βίγλας και ένας αριθμός εξ αυτών προσπάθησε από το χωριό Πισοδέρι, να πραγματοποιήσει πορεία προς το χωριό Ψαράδες, όπου γινόταν η τελετή με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις που προσπάθησαν να τους απομακρύνουν με ρίψη χημικών .   Θέλουμε να πούμε ότι όλοι είναι καλά απλώς από ένα κάψιμο στους πνεύμονες από τα χημικά για να μην ανησυχήσουν οι δικοί τους σύμφωνα με τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με ανταποκριτές από το χωριό Πισοδέρι.

Τι έγραψαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης .

Απροκάλυπτη επίθεση των ΜΑΤ σε παιδιά, καλόγριες, νέους, γυναίκες απλά επειδη τους έλεγαν είμαστε Έλληνες όπως και εσείς μη ρίχνετε δακρυγόνα. Ένα παιδί πιθανόν να έχει μείνει παράλυτο ενώ μια γυναίκα χαροπαλεύει. ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ… ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λουτρά Λαγκαδά: Τι λέει η αστυνομία για την κλοπή του χρηματοκιβωτίου

Θεσσαλονίκη 19.3.2024: Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών και υπεξαίρεσης, κατά περίπτωση, από εταιρείες του Δήμου Λαγκαδά και εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών. Πέραν της αστυνόμευσης