Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Επίσκεψη Γιάννη Καραγιάννη στο Κέντρο αποθήκευσης Μασούτης Α.Ε.

Επίσκεψη,Γιάννη Καραγιάννη,Κέντρο αποθήκευσης,Μασούτης Α.Ε.,
Επίσκεψη Γιάννη Καραγιάννη  στο Κέντρο αποθήκευσης Μασούτης Α.Ε..

Επίσκεψη στο Κέντρο αποθήκευσης και διανομής , πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Υποψήφιος Βουλευτης B’ Θεσσαλονίκης με την Ν.Δ  Γιάννης Καραγιάννης , συνοδευόμενος από το επιτελείο του .
Ο Γιάννης Καραγιάννης  επισκέφτηκε αρχικά τα ψυγεία και την μαναβική  όπου συνομίλησε με εργαζόμενους της επιχείρησης.
Στην συνέχεια συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή Αργυρίου Αργύρη και στελέχη της επιχείρησης με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για τις νέες τεχνολογίες , έχοντας αποκομίσει εμπειρίες από επισκέψεις σε επιχειρήσεις του εξωτερικού, τόνισε ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα..

Ο Γιάννης Καραγιάννης ενημερώθηκε για το μέσο συλλογής παραγγελιών και γιατί επιλέχθηκε στην πλειονότητα το συρόμενο καλάθι-καρότσι (roll cage) ενώ για την ενδοδιακίνηση των roll cages, αλλά και των παλετών, επιλέχθηκε αντί των κλασικών περονοφόρων μηχανημάτων, και ο ασφαλής και αξιόπιστος αυτοματισμός E-TOW με τεχνολογία RFID, μια πραγματική καινοτομία για τον ελλαδικό χώρο.

Ο Γιάννης Καραγιάννης σε συνομιλία με εργαζόμενους αναφέρθηκε στην αναμόρφωση του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος και στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και ευχαρίστησε την εταιρία Μασούτης  που βοηθάει στην οικονομία της Ελλάδας και τους εργαζόμενους της .

Το Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής (Logistics Center) της Μασούτης είναι ένα Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής πολλαπλών προδιαγραφών. Βρίσκεται στο Καβαλάρι Θεσσσαλονίκης (19ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Καβάλας), σε ένα σημαντικό κομβικό σημείο για την κάλυψη των αναγκών του δικτύου, προσφέροντας την εύκολη πρόσβαση στους προμηθευτές αλλά και στο πολυάριθμο εργατικό .
Οι εγκαταστάσεις καλύπτουν συνολικά 60.000 τ.μ., σε οικόπεδο έκτασης 145 στρεμμάτων και το κόστος της επένδυσης ανήλθε στα 50 εκατ. ευρώ κατατάσσοντας την στις μεγαλύτερες που έγιναν στη Βόρεια Ελλάδα.
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα Κέντρα Αποθήκευσης και Διανομής στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, και προκάλεσε επανάσταση στο χώρο του λιανεμπορίου.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή