Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 24/04/2024

Επίσκεψη Τζιτζικώστα στο Κέντρο αποθήκευσης Μασούτης Α.Ε.

Επίσκεψη,Τζιτζικώστα,Κέντρο αποθήκευσης,Μασούτης Α.Ε.,
 Επίσκεψη στο Κέντρο αποθήκευσης και διανομής , πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, Βασίλη Ανατολίτη, Αστέριο Σισκούδη, η Χρυσάνθη Γεωργιάδου – Γρανούζη, Αστέριο Κομμάτα, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλο Δήμου Λαγκαδά Κωνσταντίνος Γούτης και τον πρόεδρο της ΔΗΚΕ Λαγκαδά Θωμά Βράνο .

Ο κ. Περιφερειάρχης επισκέφτηκε αρχικά τα ψυγεία όπου συνομίλησε με εργαζόμενους της επιχείρησης.
Στην συνέχεια συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή Αργυρίου Αργύρη και στελέχη της επιχείρησης με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για τις νέες τεχνολογίες , έχοντας αποκομίσει εμπειρίες από επισκέψεις σε επιχειρήσεις του εξωτερικού, τόνισε ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα..
Ο κ. Τζιτζικώστας ενημερώθηκε για το μέσο συλλογής παραγγελιών και γιατί επιλέχθηκε στην πλειονότητα το συρόμενο καλάθι-καρότσι (roll cage) ενώ για την ενδοδιακίνηση των roll cages, αλλά και των παλετών, επιλέχθηκε αντί των κλασικών περονοφόρων μηχανημάτων, και ο ασφαλής και αξιόπιστος αυτοματισμός E-TOW με τεχνολογία RFID, μια πραγματική καινοτομία για τον ελλαδικό χώρο.

Το Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής (Logistics Center) της Μασούτης είναι ένα Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής πολλαπλών προδιαγραφών. Βρίσκεται στο Καβαλάρι Θεσσσαλονίκης (19ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Καβάλας), σε ένα σημαντικό κομβικό σημείο για την κάλυψη των αναγκών του δικτύου, προσφέροντας την εύκολη πρόσβαση στους προμηθευτές αλλά και στο πολυάριθμο εργατικό
Οι εγκαταστάσεις καλύπτουν συνολικά 60.000 τ.μ., σε οικόπεδο έκτασης 145 στρεμμάτων και το κόστος της επένδυσης ανήλθε στα 50 εκατ. ευρώ κατατάσσοντας την στις μεγαλύτερες που έγιναν στη Βόρεια Ελλάδα.
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα Κέντρα Αποθήκευσης και Διανομής στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, και προκάλεσε επανάσταση στο χώρο του λιανεμπορίου.

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα