Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 24/04/2024

Εργασίες συντήρησης επί της Οδού Σοχού – Πολυδενδρίου – Ασκού

Εργασίες συντήρησης επί της 17ης Επαρχιακής Οδού Σοχού-Πολυδενδρίου-Ασκού από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Εργασίες συντήρησης επί της 17ης Επαρχιακής Οδού Σοχού-Πολυδενδρίου-Ασκού θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 8 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων και τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας επί της 17ης Επαρχιακής Οδού Σοχού-Πολυδενδρίου-Ασκού, από τον οικισμό Πολυδενδρίου έως τον οικισμό του Σοχού. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 8 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα