Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Ευδιάθετος και με όρεξη ο Κώστας Καραμανλής στον Λαγκαδά

Ευδιάθετος και με όρεξη για καλαμπούρια σήμερα το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, επισκέφτηκε το κέντρο του Λαγκαδά και χαιρέτισε πολύ κόσμο, κάνοντας βόλτα στην κεντρική πλατεία.

Ο κ. Καραμανλής αστειεύτηκε με πολλούς πολίτες, που μόλις τον είδαν έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον χαιρετίσουν. Έτυχε θερμής υποδοχής από τον απερχόμενο δήμαρχο, Γιάννη Καραγιάννη και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Λαγκαδά, Γιάννη Ταχματζίδη, αλλά και από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Β’ Θεσσαλονίκης, Θωμά Βράνο και τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσο Σπηλιόπουλο.

Ο κ. Καραμανλής έκανε μια σύντομη στάση στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο κέντρο του Λαγκαδά, συνομίλησε με τα στελέχη που διανέμουν το ενημερωτικό υλικό και πληροφορούν τους πολίτες, στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ. Μάλιστα, ο κ. Καραμανλής πήρε μαζί του και εκλογικό υλικό από το περίπτερο.

Λίγο μετά ο πρώην πρωθυπουργός έκανε μια στάση σε κεντρικό καφέ, όπου όμως ήπιε μόνο ένα μικρό εμφιαλωμένο νερό, βγήκε πολλές selfies με διερχόμενους, επισκέφτηκε τα καταστήματα της κεντρικής πλατείας και αναχώρησε για το Σταυρό, όπου τον περιμένει ο δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας, και κομματικά στελέχη, προκειμένου να πραγματοποιήσει κι εκεί την επίσκεψή του ο κ. Καραμανλής, αλλά και να του παραθέσουν γεύμα.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/thermi-ipodochi-ston-karamanli-apo-tous-polites-tou-lagkada-foto?fbclid=IwAR0uWFC7QdnBHSANqlqlzYvy0E8yGq6AMslWAMwv_pky4R992fpuMjk-uWs

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή