Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Εφευρεθει στο Λαγκαδά το σακουλάκι για σκύλους

Οι σκύλοι είναι σίγουρα μια αξιολάτρευτη συντροφιά για τον άνθρωπο και η υιοθέτησή τους ενέχει τόσο ευθύνη όσο και δέσμευση για τον κάθε ιδιοκτήτη ακόμα και για τις ακαθαρσίες .

Ποια είναι όμως η κατάσταση στο Δήμο Λαγκαδά απο τους αξιολάτρευτους συνοδούς σκύλων .

Είναι ντροπή να περπατάμε στο δρόμο ή να απολαμβάνουμε μια βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς μας και να πέφτουμε πάνω σε περιττώματα σκύλων, μιας και κάποιοι ιδιοκτήτες κάνουν τα στραβά μάτια ή απλώς δεν έχουν προνοήσει για τον καθαρισμό τους.

Όλοι πρέπει να μαζεύουμε τα περιττώματα του σκύλου μας το γνωρίζουμε μιας και πέρα από θέμα ευγένειας αποτελεί και θέμα δημόσιας υγιεινής.

Το δυστύχημα είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις δημόσιοι χώροι, όπως πάρκα και παιδικές χαρές, μέρη δηλαδή στα οποία παίζουν παιδιά, είναι κατακλυσμένα από σκυλίσιες «βρωμιές».

Το διοικητικό πρόστιμο αγγίζει τα 100€ αλλά δεν ασχολείτο κανένας στον Λαγκαδά μέχρι σήμερα .

O Δήμος μπορει όμως να βοηθήσει με τοποθέτηση σε πάρκα μερικά σταντ με σακουλάκια και πινακ;Iδες να θυμούνται την υποχρέωση τους η κάνοντας μια καμπανια προς ευαισθητοποίηση των δημοτών.

Γνωρίζουμε τον νόμο, σεβόμαστε τη φύση του ζώου, σεβόμαστε τους συμπολίτες μας που φοβούνται τους σκύλους, δεν ρυπαίνουμε το περιβάλλον με τα περιττώματα και απολαμβάνουμε τον καθημερινό περίπατο με τον σκύλο μας».

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή