Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

Η αλήθεια για τον βάτραχο που βρέθηκε σε σαλάτα ΑΒ Βασιλόπουλος

αλήθεια,βάτραχο,βρέθηκε,σαλάτα,ΑΒ Βασιλόπουλος,

Η αλήθεια για τον βάτραχο που βρέθηκε σε σαλάτα.

Από το βράδυ της Τρίτης (09/10/2018) κυκλοφορεί στα social media η φωτογραφία ενός βατράχου μέσα σε συσκευασία σαλάτας γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.
Την φωτογραφία ανέβασε χρήστης του facebook και υποστήριξε ότι την έβγαλε μέσα στο σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στο ράφι με τις συσκευασμένες σαλάτες. Μέσα σε αυτήν ένας βάτραχος. Από εκείνη την ώρα τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά. Κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν πρόκειται για αληθινό περιστατικό ή για fake news. Στα σχόλια που συνοδεύουν την ανάρτηση έκανε την εμφάνισή της «απάντηση» από την ΑΒ Βασιλόπουλος αλλά και πάλι κανείς δεν μπορούσε να βεβαιώσει αν ήταν από την επίσημη σελίδα.

Ο βάτραχος εντωμεταξύ έχει γίνει πολύ διάσημος αφού η εικόνα του μέσα στην σαλάτα έχει αναπαραχθεί όσο λίγες. Η  εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Το θέμα που αφορά τη σαλάτα ΑΒ μέσα στην οποία βρέθηκε ζωντανό βατραχάκι, είναι ένα γεγονός που μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, κυρίως λόγω της πιστοποιημένης παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και των αυστηρών ποιοτικών ελέγχων που ακολουθούνται. Από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε είμαστε σε συνεχή επαφή με τον προμηθευτή μας, ο οποίος διερευνά το θέμα από την πλευρά του και έχει προχωρήσει ήδη στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί πλήρως ότι δε θα υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον».

ΠΗΓΗ NEWSIT NEWSROOM

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα