Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Η Ανατολή Κωνσταντινίδου εμπνεύστρια κατά της βία κατά των γυναικών

Η Ανατολή Κωνσταντινίδου εμπνεύστρια της δράσης για τη βία κατά των γυναικών «ΛΥΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ» Δημοτική Σύμβουλος Πυλαίας-Χορτιάτη και Πολιτευτής της Ν.Δ στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης διοργάνωσε εκδήλωση με αφορμή την ημέρα της γυναίκας στο θέατρο «Αριστοτέλειον» προτρέποντας και ενθαρρύνοντας τις γυναίκες που δέχονται οποιαδήποτε μορφή βίας λεκτική, σωματική και ψυχολογική να μιλήσουν, να μη φοβούνται και να μη ντρέπονται. Η δράση «ΛΥΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ» έχει στόχο να ενημερώσει σε συνεργασία με Συλλόγους και Φορείς όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες για την εξάλειψη του φαινομένου. Στην εκδήλωση μέσω Viber απευθύνθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης που ήταν ένας από τους ομιλητές ο οποίος συνεχάρει την κ. Κωνσταντινίδου Ανατολή για τη σημαντική εκδήλωση και την κάλεσε να οργανώσει παρόμοιες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και στην Αθήνα δηλώνοντας αρωγός σε αυτή την ωραία προσπάθεια. Οι ομιλητές η δικηγόρος, Πρόεδρος Συλλόγου Τρικαλινών Θεσσαλονίκης Θάλεια Νάστα ,ο ιατροδικαστής Κωνσταντίνος Ζησόπουλος και η οικονομολόγος-εκτελωνίστρια, Γραμματέας Συλλόγου Λιτοχωρινών Θεσσαλονίκης Ελένη Καναβούρα ανέπτυξαν το θέμα εξετάζοντας το από το επιστημονικό τους πεδίο. Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι χορωδίες των Μουσικών Εργαστηρίων των Δήμων Πυλαίας-Χορτάτη και Λαγκαδά με Διευθυντή το Δημήτρη Κεχαγιά. Ο μικρός Ανδρέας μέλος των χορωδιών ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση με τη μελωδική του φωνή και εισέπραξε το μεγαλύτερο χειροκρότημα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας και Έλενα Ράπτη, ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ,ο τ.Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Καρατάσιος Γιώργος, ο πρ.Νομάρχης Θεσσαλονίκης Ψωμιάδης Παναγιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας ,ο περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι του νομού Θεσσαλονίκης ,ο Αντιστράτηγος ε.α Ιωάννης Ζούκας,πρόεδροι ΝΟΔΕ ,ΔΗΜΤΟ και ΟΝΝΕΔ της Κεντρικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι πολιτιστικών, αθλητικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων.
Την εκδήλωση συντόνισε η Δημοσιογράφος της Βεργίνα Τηλεόραση Φένια Κλιάτση και στο τέλος της συζήτησης δόθηκαν στις κυρίες δώρα από τα κομμωτήρια Νέστωρ Γιαννάκης και τα καταστήματα ΠΙ και Φι.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή