Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 26/04/2024

Η Δημοτική αρχή Λαγκαδά έφτασε να μας κάνει εμπάργκο από μια εκδήλωση

Το να φθάσει μια Δημοτική αρχή  ή μια πολιτική δύναμη να κάνει εμπάργκο από μια εκδήλωση σε ένα μέσο Ενημέρωσης είναι απλά ακραίο.

Ο αποκλεισμός μας  από το 2ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Λαγκαδά: 25 – 29 Οκτωβρίου στο Μπίλλειο δεν τιμάει την διεύθυνση και τους χιλιάδες αναγνώστες μας καθημερινώς  .

Εκτός του ότι στερεί τη δυνατότητα να προβάλλει εκδηλώσεις του τόπου μας , δείχνει και ιδιαίτερη προτίμηση σε άλλα μέσα ενημέρωσης  άσχετα για εμάς που θα ειμασταν σε ένα χώρο όπως είναι το Μπίλλειο Πολιτιστικό Κέντρο που για ακόμα μια πενταετία δεν ολοκληρώθηκε  μετά από 30 χρόνια  αποτελεί ύβρη για τη μνήμη του Δωρητή .

Ο αποκλεισμός ενός ΜΜΕ δημιουργεί αντίθετα ανακλαστικά και έχει τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτέλεσματα.

Μια τέτοια κίνηση θεωρείται αμέσως από πολλούς επιχείρηση φίμωσης μέσου Ενημέρωσης.

Είναι άλλο να καταγγέλλεις ψεύδη, συκοφαντίες, προπαγάνδα και άλλο να αποκλείεις συνολικά ένα μέσο γιατί διαφωνείς με αυτά που παρουσιάζει, με τις απόψεις, τις πληροφορίες του, την κατεύθυνσή του και πάει λέγοντας προτείνοντας ένα άλλο …..

Η απόφαση αυτή του Δήμου ΛΑΓΚΑΔΑ  , εκτός του ότι είναι κατάφωρα αντίθετη με κάθε έννοια δεοντολογίας, προξενεί απορίες για το κατά πόσον οι υπεύθυνοι θεωρούν  το δημόσιο χώρο και τη δημόσια περιουσία “ιδιοκτησία” τους .

Νομίζουμε πως ο Δήμος Λαγκαδά οφείλει μια απάντηση.

Αν δεν το πράξει, θα αποδείξει πως απλά ακολουθεί μια επικοινωνιακή τακτική εντελώς ανοίκεια, που δεν προσιδιάζει σε αιρετούς που, υποτίθεται, πως είναι λειτουργοί του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Με εκτίμηση η Διεύθυνση  

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα