Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 26/04/2024

Η πρώτη του ομιλία μετά από 10 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Την πρώτη του ομιλία μετά από 10 χρόνια δίνει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ο Κώστας Καραμανλής σε αυτές τις εθνικές εκλογές αποφάσισε να έχει έναν πιο ενεργό ρόλο με αποτέλεσμα να πραγματοποιεί σήμερα μετά από 10 χρόνια την πρώτη του δημόσια ομιλία. «Και λάθη κάναμε και αδυναμίες είχαμε. Μείναμε όμως σταθεροί στις βασικές μας αρχές, ανέφερε ο Κώστας Καραμανλής μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

«Το καλοκαίρι του 2015 ήταν η Νέα Δημοκρατία που κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη», συμπλήρωσε. «Και το έκανε σε βάρος του κομματικού της συμφέροντος», τόνισε.

«Μακεδόνες συμπατριώτες μου», είπε για τα εθνικά θέματα πως «Πιστεύουμε στον διάλογο, στις σχέσεις καλής γειτονίας. Όμως απειλές, εκβιασμούς, απόπειρες εκφοβισμού δεν μας πτοούν, δεν γίνονται δεκτές, επιστρέφονται στον αποστολέα! Συστάσεις και πιέσεις, από όπου κι αν προέρχονται δεν γίνονται δεκτές όταν προσκρούουν στο εθνικό συμφέρον. Εμείς τα συμφέροντα της Ελλάδας υπερασπιζόμαστε! Τελεία και παύλα! Είμαστε εδώ για να σφυρηλατούμε την εθνική ενότητα».

«Για την Συμφωνία των Πρεσπών δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ορθώς την καταψηφίσαμε. Λυπάμαι όμως γιατί δεν αξιοποιήθηκε το κεκτημένο που κατακτήθηκε το 2008. Και το πετύχαμε με βαρύ κόστος, πολιτικό, παραταξιακό και προσωπικό. Έπρεπε και μπορούσαμε ως χώρα να απαιτήσουμε και να πετύχουμε πολύ περισσότερα», επισήμανε.

«Για την Ελλάδα, για την ζωή μας, για τα παιδιά μας» είπε κλείνοντας ο πρώην πρωθυπουργός.

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις απο το Dikaiologitika News

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα