Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 24/04/2024

Θεόδωρος Τζιαμπάζης ” ΜΑΖΙ γινόμαστε πιο δυνατοί ” ο Λόγος

Θεόδωρος Τζιάμπαζης,ΜΑΖΙ γινόμαστε πιο δυνατοί,ο Λόγος,
Θεόδωρος Τζιαμπάζης ” ΜΑΖΙ γινόμαστε πιο δυνατοί ” ο Λόγος που εκφωνήθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στον Λαγκαδά και όλος ο Συνδιασμος αναλυτικά .
Φίλες και Φίλοι, θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας, σήμερα εδώ. Εκφράζω την αγάπη, τον σεβασμό και την υποχρέωση μου, απέναντι σας.

Η ανταπόκριση σας στο σημερινό κάλεσμα, δίνει το μήνυμα της ελπίδας. Δίνει τη σιγουριά για τις καλύτερες μέρες που δικαιούμαστε εμείς και τα παιδιά μας.
Μονάχα όλοι ΜΑΖΙ γινόμαστε πιο δυνατοί.
Όλοι ΜΑΖΙ είμαστε ο Δυνατός Δήμος Λαγκαδά. Επιτρέψτε μου επίσης να ευχαριστήσω τους υποψηφίους της παράταξης Σύμπραξη Δημιουργίας, που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή αυτόν τον αγώνα. Δέχτηκαν με πάθος, φρέσκιες ιδέες και μεράκι να μπουν στην πρώτη γραμμή και να ΣΥΝ-ΠΡΑΞΟΥΝ. Ούτε ένας από αυτούς ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ούτε ένας δεν διεκδίκησε θέσεις, αξιώματα, ανταλλάγματα για να συμμετάσχει στη παράταξη μας.
Η Σύμπραξη Δημιουργίας διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό, πολιτικό και επιστημονικό, καθώς και την τεχνογνωσία, ώστε από τη θέση της Δημοτικής Αρχής να διεκπεραιώσει τους στόχους που έχουμε θέσει.
Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς που δίνουν τίμιο και καθαρό αγώνα στο πλευρό μου και δηλώνω απερίφραστα πως είμαι περήφανος για όλους τους, έναν προς έναν.
Δεν έχουμε αντιπάλους . Δεν θέλουμε να έχουμε αντιπάλους. Ο μοναδικός αντίπαλος που στήνετε απέναντι μας είναι τα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουμε όλοι μας.
Πρόθεση και στόχος μας δεν είναι μόνο η καταμέτρηση τους αλλά η λύση τους με γνώση, σχέδιο, και θέληση αστείρευτη.
Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι.

Η μνημονιακή πολιτική των τελευταίων 10 ετών πιέζει τους ανθρώπους, τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας. Κανείς μας δεν έχει μείνει αλώβητος απ΄αυτή την εθνική οικονομική κρίση. Και εδώ ακριβώς βρίσκετε ο καίριος ρόλος της Δημοτικής Αρχής.
Να ΣΤΑΘΕΙ πλάι σ’ όλους αυτούς που σήμερα έχουν χάσει το χαμόγελό τους, την πίστη τους σε καλύτερες ημέρες. Να σταθεί πλάι στον άνεργο, στον απολυμένο, τον ηλικιωμένο. Να σταθεί δίπλα στη νέα γενιά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, ώστε να μην αναγκάζετε να φεύγει από τον τόπο της προς αναζήτηση μια καλύτερης ζωής.
Η δημοτική αρχή οφείλει να δώσει την ανάσα στους Δημότες μας για να προχωρήσουν μπροστά.
• Να στηρίξει τον αγρότη, τον επιχειρηματία, τον εργάτη και τον επιστήμονα ως κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη του τόπου μας.
• Να στηρίξει την γυναικεία επιχειρηματικότητα και ευρηματικότητα. Να σταθεί πλάι στο στυλοβάτη της Ελληνικής οικογένειας, την μάνα.
• Να στρατολογήσει εθελοντές που με το έργο τους θα δώσουν λύση σε επίμαχα προβλήματα και στήριξη σ’ αυτούς που την χρειάζονται.
• Να δημιουργήσει έναν πράσινο, καθαρό και νοικοκυρεμένο Δήμο.
• Να προβάλει τις ομορφιές και τους πολιτιστικούς του θησαυρούς.
• Να εδραιώσει σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού ανάμεσα στους δημότες και τη δημοτική τους αρχή ορίζοντας υποχρεώσεις και δικαιώματα.
• να θέσει τα θεμέλια για ένα δήμο φίλο για τους πολίτες του και πόλο έλξης για επισκέπτες και επιχειρήσεις.

Είναι πολλοί αυτοί που με ρωτούν το λόγο για τον οποίο διεκδικώ σήμερα το ανώτατο αξίωμα του Δημάρχου.
Κοιτώντας σας, στα μάτια, θέλω να καταθέσω την αλήθεια μου. Εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα, εδώ διατηρώ το τεχνικό μου γραφείο, εδώ μένω μαζί με την οικογένειά μου, εδώ μεγαλώνω τα παιδιά μου, εδώ πάλι ζουν και εργάζονται οι φίλοι και συγγενείς μου.
Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να κατέβω στις εκλογές του Μαΐου, ως υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Λαγκαδά, αυτού του τόπου που αγαπώ και νοιάζομαι όσο τίποτε άλλο.
Αυτές τις εκλογές θα τις κερδίσουμε μαζί!
Παίρνω το θάρρος σήμερα να εκτεθώ μπροστά σας και να κριθώ από σας ως επικεφαλής του συνδυασμού ‘’σύμπραξη δημιουργίας’’. Εγώ και η ομάδα μου θέτουμε στην κρίση σας το ήθος μας, την πρόθεση μας, το σχέδιο μας, και το πρόγραμμα μας, που έχουμε για αυτό τον Τόπο, για την επόμενη οκταετία.
Δεν κάνω λάθος, έχει προοπτική οκταετίας. Και αυτό γιατί Αποφασίσαμε να είμαστε και θα είμαστε ενεργά παρόντες στις εξελίξεις.
Το πρόγραμμα μας αυτό είναι δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο καθώς προσαρμόζετε στις δικές σας ανάγκες.
Συνδημότες μου, με τα στελέχη της παράταξης μας, με τους φίλους και τους εθελοντές μας, διαμορφώσαμε το πιο αξιόπιστο και σύγχρονο πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα που είναι αποτέλεσμα μεγάλης και ανοιχτής διαβούλευσης, καρπός ανταλλαγής απόψεων. Αυτή είναι η οπτική μας προεκλογικά και έτσι θα διοικήσουμε μετά τις εκλογές. Με συμμετοχή, με σύμπραξη, με συνεργασίες, με σεβασμό σε όλες τις απόψεις. Θέλω να είστε σίγουροι ότι αυτή είναι ηθική δέσμευση απέναντι σε εσάς, και αυτό είναι το πρώτο βήμα για να γίνει πραγματικότητα. Να το πιστέψουμε όλοι!
Είναι ένας αγώνας στον οποίο είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις, το μυαλό, τη γνώση και την ψυχή μας, μα πάνω από όλα την αγάπη και την πίστη μας για τις δυνατότητες του Δήμου μας. Ενός Δήμου που αποτελεί ένα από τα καλύτερα οικόπεδα της χώρας μας!
Δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι θα τα λύσουμε όλα. Δεν επιζητούμε να εμπορευτούμε τα όνειρά σας με ψεύτικες υποσχέσεις. Γνωρίζουμε απόλυτα τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα συναντήσουμε. Δεν θα συμβιβαστούμε όμως σε καμία περίπτωση με αυτά, θα παλέψουμε για τα μικρά και τα μεγάλα και θα τα καταφέρουμε. Γιατί είμαστε αποφασισμένοι σαν έτοιμοι από καιρό να τα καταφέρουμε και ζητάμε να είστε δίπλα μας σε αυτό τον αγώνα.

Οι πυλώνες του προγράμματος μας για την επόμενη μέρα είναι οι εξής:
1) Αναβάθμιση και επέκταση του ηλεκτροφωτισμού σε κάθε γωνιά γιατί θέλουμε να ζούμε σε ένα δήμο φωτεινό και ασφαλή.
2) Μάχη με την καθαριότητα καθημερινά γιατί θέλουμε να ζούμε σε ένα δήμο νοικοκυρεμένο και καθαρό.
3) Διάνοιξη όσο περισσότερων δρόμων γίνεται, αγροτικών και αστικών, γιατί θέλουμε να ζούμε σε ένα δήμο σταυροδρόμι.
4) Συγκοινωνίες και βελτίωση κυκλοφοριακού φόρτου γιατί θέλουμε ένα δήμο εξωστρεφή.
5) Μέριμνα για τα ΑMEΑ καθώς και για όλες τις ευπαθείς ομάδες γιατί θέλουμε ένα δήμο με συλλογική συνείδηση.
6) Ανάπτυξη τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας γιατί θέλουμε να ζούμε σε ένα δήμο ευφυή και ψηφιακό.
7) Φροντίδα για τα αδέσποτα ζώα γιατί θέλουμε να ζούμε στο δήμο μας μαζί με τους καλύτερους μας φίλους.
8) Ενίσχυση των αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων γιατί θέλουμε να ζούμε σε ένα δήμο που στηρίζει τον πολιτισμό και σέβεται την κληρονομιά του.
9) Τοπική οικονομία και ενίσχυση της απασχόλησης των νέων γιατί θέλουμε ένα δήμο που θα σφύζει από την ζωντάνια και τον παλμό τους.
10) Παιδεία για όλους με ένταξη του Δήμου στο νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «πόλεις που μαθαίνουν». Γιατί θέλουμε να ζούμε σε ένα δήμο στον οποίο οι άνθρωπο παρακολουθούν τον παλμό των καιρών.
11) Μέριμνα για την αγροτική οδοποιία, την άρδευση και τις δεξαμενές συλλογής νερού. Γιατί θέλουμε ένα Δήμο που σέβεται τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο.
12) Ενεργειακή αναβάθμιση σε σχολεία, δημόσιους χώρους και δημοτικά κτίρια με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας γιατί θέλουμε να ζούμε σε ένα δήμο που σέβεται τη τσέπη του δημότη του.
Ξεκινάμε λοιπόν μαζί με όλους εσάς έναν αγώνα ωραίο, τίμιο και ειλικρινή. Είναι λογικό να σκεφτείτε που θα βρεθούν τα χρήματα για να γίνουν όλα αυτά. Η απάντηση είναι απλή, με σωστή οικονομική διαχείριση και με διεκδίκηση κονδυλίων από εθνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα. Θα ορίσουμε ειδικούς συνεργάτες που θα παρακολουθήσουν αυτά τα προγράμματα και με εξειδικευμένες μελέτες θα διεκδικούν όσα μας αναλογούν για την ανάπτυξη του τόπου. Τελειώνοντας δεν θα διστάσω να σας εξομολογηθώ, πως η παρουσία σας σήμερα εδώ, με κάνει να νιώθω πιο δυνατός, πιο έτοιμος από ποτέ να έρθω στην πρώτη γραμμή του αγώνα για το δήμο μας. Ζητώ να μας εμπιστευτείτε, να μας δώσετε την συγκατάθεσή σας με την ψήφο σας ώστε να δουλέψουμε για τις πόλεις και τα χωριά του δήμου μας. Φίλες και φίλοι μου Σας ευχαριστώ όλες και όλους μέσα από μέσα από την καρδιά μου.
Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν σωστά και εμείς είμαστε έτοιμοι. Να είστε όλοι καλά.

Ακολουθεί η παρουσίαση του συνδυασμού μας ανά εκλογική περιφέρεια:
Υποψήφιος Δήμαρχος
Τζιαμπάζης Θεόδωρος του Γεωργίου
Σύμπραξη Δημιουργίας

Εκλογική Περιφέρεια Ασσήρου
Καραγκούνη Ευαγγελία (Λία) του Αθανασίου
Κουλτούκη Μαρία του Αριστοτέλη
Χαρδαλής Γεώργιος του Νικολάου
Χατζηευσταθίου Γεωργία του Γεωργίου

Εκλογική Περιφέρεια Βερτίσκου
Αυγερίδης Φώτιος του Αθανασίου
Καραγιάννης Ανδρέας του Δημητρίου
Τσαβδαρογλου Φωτεινή του Αποστόλου

Εκλογική Περιφέρεια Καλλινδοίων
Γεροσωτήρης Ιωάννης του Δημητρίου
Ιωαννίδου Μαρία του Σταύρου
Κανελλης Αγησίλαος του Γεωργίου
Ρουσσίδης Βασίλειος του Αθανασίου

Εκλογική Περιφέρεια Κορώνειας
Γιαρμά Αθανασία του Αναστασίου
Δαουλτζόγλου Βασίλειος του Αναστασίου
Παπαγεωργίου Δημήτριος του Γεωργίου
Παπαδοπούλου Αναστασία του Γεωργίου
Χαριτίδου Μυροφόρα του Αναστασίου

Εκλογική Περιφέρεια Λαγκαδά
Αναγνώστου Δημήτριος του Αστερίου
Βερβερίδου Αννα του Αναστασίου
Γκλαβά Μαρίνα του Αντωνίου
Γκουντούδης Σωτήριος του Αριστείδη
Γκούτης Κωνσταντίνος του Γεωργίου
Δαβιτίδης Αλέξανδρος του Νικολάου
Δανδανάς Στυλιανός του Μαργαρίτη
Δαργινάκης Παναγιώτης του Αδάμ
Δεργιανλής Στυλιανός του Βασιλείου
Δροσιάδου Δέσποινα του Δημητρίου
Καραγκεζόβ Σάββας του Ρουσλάν
Κούκος Γεώργιος του Νικολάου
Νάστας Δημήτριος του Χρήστου
Παπαδόπουλος Ευκλείδης του Θεοδώρου
Πολίτου Αικατερίνη του Κωνσταντίνου
Ραφτούδη Αικατερίνη του Κωνσταντίνου
Σιμητόπουλος Νικόλαος του Στυλιανού
Σπανός Κωνσταντίνος του Γεωργίου
Σταμπουλή Τάνια του Στέργιου
Συμεωνίδου – Πέικου Μαρία του Αναστασίου
Τανγκάλοβα Ελενα του Γκεοργκι
Τζιράκης Νικόλαος του Αργυρίου
Τσαπάρα Ελένη του Αποστόλου
Τυριτίδης Ανδρέας του Στέργιου
Χαριτονίδου Ελισάβετ του Σάββα
Ψαρρά Χριστίνα του Σωτηρίου

Εκλογική Περιφέρεια Λαχανά
Ντουντουγλίδου Ελένη του Σταύρου
Καλογεωργίου Γεώργιος του Χρήστου

Εκλογική Περιφέρεια Σοχού
Γερολυμάτου Καλλιόπη του Ευριπίδη
Κουσαξίδου Σοφία του Παναγιώτη
Ιωαννίδης Δημήτριος του Σταύρου
Μπέζαρης Δημήτριος του Χρήστου
Συργιάννη Αννα του Αθανασίου
Χατζηπαπαδόπουλος Αναστάσιος του Δημητρίου

Κοινότητα Ανάληψης
Αλεξανδρίδης Σταύρος του Σάββα
Βάρσος Γεώργιος του Αριστογένη
Εμμανουηλίδου Μαρία του Εμμανουήλ
Μελισσαργάς Νικόλαος του Παναγιώτη
Μουζίκας Αναστάσιος του Αποστόλου
Τοκατλή Ζωή του Θεοχάρη

Κοινότητα Ηρακλείου
Γιανγκανίδου Εύα του Αλεξίου
Ερεμπακάνη Φωτεινή του Δημητρίου
Κουσαξίδης Ζήσης του Κωνσταντίνου
Τσαουσόγλου Αθανάσιος του Αποστόλου
Τσιφτσόγλου Φώτιος του Γεωργίου

Κοινότητα Καβαλαρίου
Ζουγκαρα Δάφνη του Σωτηρίου
Μητσόπουλος Χρήστος του Βασιλείου
Μιχαηλίδου Ειρήνη του Αλεξάνδρου
Καμπούρης Παναγιώτης του Αθανασίου
Σούλα Εμανουέλα του Θανάς
Τσουκάνης Φώτιος του Αριστείδη
Πάτσιος Απόστολος του Αντωνίου
Χρήστου Ευστράτιος του Γεωργίου

Κοινότητα Λαγκαδά
Ακριτίδου Αιμιλία του Ρεβάζ
Ζαπριάνη Ανθούσα του Στογιάννη
Ζηζόπουλος Γεώργιος του Νικολάου
Ζουναροπούλου Μαρία – Ολγα του Αργυρίου
Κουρτίδης Αγγελος του Σταύρου
Μαγνήσαλη – Κεφαλά Στυλιανή του Γεωργίου
Μαρινάκης Ελευθέριος – Νικόλαος του Κωνσταντίνου
Παπαγερίδης Παναγιώτης του Γεωργίου
Παπαδημητρίου Παναγιώτης του Κωνσταντίνου

Κοινότητα Λαγυνών
Γεράκης Κωνσταντίνος του Πασχάλη
Γκουτζίκα Ιωάννα του Αθανασίου
Γουλούδης Σωτήριος του Κλεάνθη
Κατινιού Θεοδώρα του Αναστασίου
Λαχουρά Γεωργία του Δημητρίου
Μπίκας Σπυρίδων του Αποστόλου
Σιαρινούδης Αντώνιος του Σταύρου
Τρελλόπουλος Νικόλαος του Αποστόλου

Κοινότητα Περιβολακίου
Αρχιτεκτονίδης Ηλίας του Αλεξάνδρου
Γαβριηλίδης Αναστάσιος του Γαβριήλ
Ζάρβαλης Αθανάσιος του Αγγέλου
Κουργιαννίδης Ηλίας του Δημητρίου
Πορφυριάδου Κριστίνα του Διογένη
Χαβούνη Αναστασία του Μιχαήλ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα