Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 19/04/2024

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ, Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ”

«Με την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές οι Έλληνες έδωσαν στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ισχυρή εντολή για επανεκκίνηση της χώρας.
Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, ούτε για πανηγυρισμούς. Σηκώνουμε αμέσως τα μανίκια για να πιάσουμε δουλειά με υπευθυνότητα, ρεαλισμό, μετριοπάθεια, και όραμα για μια Ελλάδα ισχυρή, αξιοκρατική και υπερήφανη.
Για μια Ελλάδα με πραγματική ανάπτυξη που θα μεταφράζεται σε πολλές νέες και αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας. Για μια Ελλάδα που δεν θα παρακολουθεί άβουλη τις εξελίξεις στο διεθνές στερέωμα, αλλά θα συμμετέχει ισότιμα και ενεργά στη διαμόρφωσή τους.
Όσον αφορά στην επανεκλογή μου θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χιλιάδες συμπολίτες μου οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, δίνοντάς μου παράλληλα το προνόμιο να είμαι ο πρώτος βουλευτής που “έσπασα ” για πρώτη φορά στην Περιφέρεια του Νομού Θεσσαλονίκης το φράγμα των 30.000 σταυρών.
Η δική μας σχέση είναι σταθερή αξία! Ευθύνη και υποχρέωσή μου είναι να εργαστώ εξίσου σκληρά για να δικαιώσω την επιλογή τους και την αγάπη τους.
Οι Έλληνες αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα! Από σήμερα η Ελλάδα γυρίζει σελίδα!»

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα