Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΖΗΤΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΖΗΤΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»

«Η Νέα Δημοκρατία ζητά ισχυρή λαϊκή εντολή ώστε να είναι αυτοδύναμη για να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση». Αυτό τόνισε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου στη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον 102 Fm της ΕΡΤ3 και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Καραμαούνα και Βασίλη Πεκλάρη.

«Αγωνιζόμαστε να πείσουμε τους Έλληνες ότι δεν αρκεί μόνο να καταδικάσουν με την ψήφο τους τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θέλουμε να γεμίσουν οι κάλπες με ψηφοδέλτια της ΝΔ, ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή και να διαμορφωθεί μια πλατιά κοινωνική συμμαχία η οποία θα βγάλει επιτέλους την Ελλάδα από την κρίση».
«Δεν πολώνουμε, ούτε τραβάμε διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στους Έλληνες.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες, ενώνουμε όλους τους Έλληνες προκειμένου η πατρίδα μας να κάνει άλμα προς τα εμπρός» πρόσθεσε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα εργασιακά, ο κ. Καράογλου σημείωσε πως η ΝΔ φυσικά και δεν έρχεται ως «κοινωνικός οδοστρωτήρας», όπως επιχειρεί να την παρουσιάσει η σημερινή κυβέρνηση.
«Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε να πείσει τους Έλληνες με την σκανδαλολογία και την παροχολόγια, τώρα επενδύει στα fake news και την κινδυνολογία. Είμαστε ξεκάθαροι. Οι προβλέψεις για το εργατικό δίκαιο σαφώς και θα εφαρμόζονται. Έχουμε καλέσει τις επιχειρήσεις να σεβαστούν την εργατική νομοθεσία και από την ανάπτυξη του επιχειρηματικού περιβάλλοντος να έχουν μερίδιο και οι εργαζόμενοι, γιατί είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή