Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Κάλεσμα απο τους Συλλόγους Δήμου Λαγκαδά για το Συλλαλητήριο

Καλεσμα,Συλλόγους,Δήμου Λαγκαδά,Συλλαλητήριο,
Συλλαλητήριο στην Αθήνα για την Μακεδονία .

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, είναι για μια ακόμα φορά το σύνθημά μας και με αυτό σημαία κατεβαίνουμε και συμμετέχουμε στο Συλλαλητήριο στις 20.1.2019 στην Αθήνα.
Συντονισμένα, οι Ποντιακοί Σύλλογοι Πολυδενδρίου Λαγκαδά και Κολχικού «Άγιος Ευγένιος Τραπεζούντας», καθώς και η Τοπική Κοινότητα Γερακαρούς, εξασφαλίσαμε τρία (3) δωρεάν λεωφορεία σε συνεργασία και συνεννόηση με την Περιφέρεια Κεντρ. Μακεδονίας, τον Δήμο Λαγκαδά και με τους Ομογενείς μας από Αμερική τους οποίους και ευχαριστούμε όλους θερμά. Σημαντικό ρόλο στην συμμέτοχη και στην διάθεση των δωρεάν λεωφορείων έπαιξε η ομιλία – διάλεξη του κ. Νίκου Λυγερού την Κυριακή 13.1.2019 στα Λουτρά Λαγκαδά καθώς και η παρέμβαση του ιδίου αλλά και του προέδρου των Παμμακεδονικών Σωματείων κ. Τάτσιου στους ομογενείς μας για την εξασφάλιση του ενός εκ των τριών λεωφορείου από τους Ομογενείς μας.
150 και πλέον συνδημότες μας από διάφορα χωριά του δήμους μας (Ανάληψη, Λαγυνά, Άσσυρο, Κολχικό, Γερακαρού, Πολυδένδρι, Άγιο Βασίλειο, Βασιλούδι, Δρακόντιο, Περιβολάκι, Ηράκλειο) θα δώσουμε το ΠΑΡΟΝ την Κυριακή στην Αθήνα για να βροντοφωνάξουμε ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και κυρίως της Βορείου Ελλάδας σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ όταν έρθει στην Βουλή και να μην αδιαφορήσουν για το 80% και πλέον του Ελληνικού λαού που είναι κατά της συμφωνίας αυτής.
ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή