Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας δέχθηκε επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας δέχθηκε επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που αποτελούνταν από τον πρόεδρο της Ένωσης κύριο Αναστασιάδη Γρηγόρη, τον Γραμματέα κύριο Αμανατίδη Χαράλαμπο, συνοδευόμενοι από τον Περιφερειάρχη του Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, κύριο Αθανασόπουλο Χρύσανθο. Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε, στα γραφεία της έδρας Παπαρηγοπούλου 7 στη Θεσσαλονίκη η πρόεδρος του Κέντρου κυρία Συλβάνα Καρασαββίδου. Στόχος της επίσκεψης ήταν η διερεύνηση των αναγκών των ανθρώπων που υποστηρίζει το ΚΚΠΠΚΜ. Σε ελάχιστο χρόνο και απευθυνόμενοι στα μέλη τους συγκέντρωσαν, σημαντικές ποσότητες σε τρόφιμα, ενδύματα, είδη υγιεινής και καθαριότητας,  καθώς και χρηματικό πόσο το οποίο κατέθεσαν στον τραπεζικό λογαριασμό του ΚΚΠΠΚΜ.
Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πυροσβεστικού σώματος την Παρασκευή 13/02/2015, παρουσία του Περιφερειάρχη του Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, του Προεδρείου της Ένωσης της Προέδρου του Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ, κυρίας Καρασαββίδου Συλβάνας και του Αντιπροέδρου, κυρίου Καζαντζίδη Κωνσταντίνου.
Κατά την τελετή παραλαβής η κυρία Καρασαββίδου αφού τους ευχαρίστησε, επεσήμανε, «πως οι πυροσβέστες αποτελούν την ομάδα εκείνη του πληθυσμού, που στα πλαίσια των υπηρεσιακών της καθηκόντων υφίσταται όσο κανείς άλλος ”ψυχικό τραύμα» και είναι υποχρεωμένοι να το διαχειριστούν μόνοι, χωρίς υποστήριξη από ειδικούς, μια και δεν υπάρχει αντίστοιχη υπηρεσία. Οι πυροσβέστες είναι συνεχώς εκτεθειμένοι σε γεγονότα, όπως απεγκλωβισμούς νεκρών και τραυματιών, συνεχής επαφή με φυσικές καταστροφές- σεισμούς, πυρκαγιές, πλημμύρες κλπ. Κατά συνέπεια ως άτομα οι πυροσβέστες θα περίμενε κανείς να είναι στραμμένοι στον εαυτό τους και αδιάφοροι για το κοινωνικό γίγνεσθαι και τις ανάγκες των άλλων. Αντί αυτού λειτουργούν ως ενεργοί πολίτες δείχνοντας την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο και τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού»».

Για το Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ
Εκ της ομάδας Επικοινωνίας

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή