Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 16/04/2024

Κατάληψη στο Γενικό Λύκειο και Γυμνάσιο Ασσήρου

Κατάληψη,Γενικό Λύκειο,Γυμνάσιο Ασσήρου,

Υπό κατάληψη τελεί από σήμερα το Γενικό Λύκειο και Γυμνάσιο Ασσήρου.

Οι μαθητές διαμαρτύρονται, καθώς, σύμφωνα με όσα ανέφεραν, υπάρχουν ελλείψεις σε βασικά μαθήματα, όπως η Χημεία, αλλά και στα μαθήματα των ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά) και στο μάθημα της γυμναστικής.

Παράλληλα, υποστηρίζουν πως πολλές φορές αναγκάζονται να περιμένουν μέχρι και 25 λεπτά έξω από το σχολείο προκειμένου να τους παραλάβει το σχολικό λεωφορείο που τους μετακινεί προς τα χωριά Κριθιά και Εξαμίλι. Τέλος, έκαναν λόγο για ζητήματα υγιεινής στις τουαλέτες του σχολείου (έλλειψη χαρτιού υγείας και σαπουνιού).

H διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Ασσήρου Μαρία Λυκάρτση μιλώντας στο lagadas.net ανέφερε πως τα περισσότερα από τα αιτήματά τους έχουν τακτοποιηθεί, καθώς πρόσφατα τοποθετήθηκαν εκπαιδευτικοί σε όλα τα μαθήματα.

Όσον αφορά στην αναμονή στα σχολικά δρομολόγια, δήλωσε πως είναι η πρώτη φορά που από την πρώτη μέρα λειτουργίας του σχολείου υπάρχει σχολικό λεωφορείο που εξυπηρετεί άμεσα τα παιδιά και χωρίς προβλήματα. Τέλος, για το ζήτημα της υγιεινής στις τουαλέτες, η διευθύντρια τόνισε πως υπάρχει καθημερινή σχολαστική καθαριότητα. Διευκρίνισε κλείνοντας πως θα αναπληρωθούν οι μέρες της κατάληψης.

Υπό κατάληψη τελεί από τις αρχές της εβδομάδας και το ΕΠΑΛ Λαγκαδά.

ΠΗΓΗ .www.zougla.gr

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Η. Ζιακούλης: Άκουσε τη «Φωνή Λογικής» και κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής

Με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου «Φωνή Λογικής» κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, Ηλίας Ζιακούλης. Ο κ. Ζιακούλης αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το

Κατάμεστο το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου για το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Κατάμεστο το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου για το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου φιλοξένησε μια εντυπωσιακή εκδήλωση την Κυριακή 14 Απριλίου, το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Ζαγκλιβερίου. Η διοργάνωση, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας