Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 08/05/2024

Καταγγελίες για απαξίωση θεσμών και ανυπαρξία

Απαξίωση θεσμών και ανυπαρξία καταγγέλλουν για τον Δήμο Λαγκαδά οι Πρόεδροι ενοτήτων.

Επίσης υπάρχουν και πολλές καταγγελίες, των εργαζομένων στον Δήμο Λαγκαδά, για κακή διαχείριση προσωπικού.

Υπό διάλυση θυμίζει ο Δήμος Λαγκαδά.

Στον δεύτερο χρόνο διαχείρισης του Δήμου από την νυν δημοτική αρχή, έρχονται στο φως της δημοσιότητας συνεχόμενες καταγγελίες από τους σύμβουλους της συμπολίτευσης, καθώς και από Προέδρους κοινοτήτων που προεκλογικά στήριξαν την τωρινή διοίκηση του Δήμου.

Η αρχή έγινε από τον εκλιπόντα αντιδήμαρχο που τόνιζε συνεχόμενα σε συζητήσεις σε εμάς και σε κλειστό του φιλικό κύκλο τα εξής:  “Δεν με αφήνουν να δουλέψω. Συνεχώς σαμποτάρουν το έργο μου”.

Εκτός αυτού σχεδόν καθημερνά μας μεταφέρουν οι εργαζόμενοι του Δήμου τα παράπονα τους.

Καταγγέλλουν παρεμβάσεις προς όφελος ορισμένων.

Υπάλληλοι που δούλευαν χρόνια στον Δήμο Λαγκαδά ζητούν αποσπάσεις με αποτέλεσμα ο Δήμος μας να αδειάζει από προσωπικό .

Επίσης υπάρχουν συνεχόμενες σοβαρές καταγγελίες από Προέδρους  Κοινοτήτων. Σχεδόν καθημερινά ο Πρόεδρος του Περιβολάκι κ. Άκης Μπουτουράκης  μιλάει για σαμποτάζ στο έργο του.

Σήμερα οι Πρόεδροι του Καβαλαρίου  Γεωργια Μιχαηλιδου και Εξαλόφου Πελαγία Χρυσανθοπούλου έδωσαν στην δημοσιότητα έγγραφα με αποδέκτες τους αρμοδίους αντιδημάρχους και κοινοποίηση προς το γραφείο Δημάρχου και Γενικής Γραμματέως ζητώντας τα αυτονόητα.

Σαμποτάζ και από τους Αντιδημάρχους που με τις ενέργειες τους δείχνουν ότι δεν υπάρχει ιεραρχία αλλά μόνο πολίτες ωφελούμενοι, φτιάχνοντας με αυτόν τον τρόπο προσωπικούς στρατούς ψηφοφόρων για να παζαρέψουν ίσως μια Αντιδημαρχία με τον επόμενο υποψήφιο Δήμαρχο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Κοινότητα Εξαλόφου Λαγκαδά

Είναι η τρίτη φορά που ενημερώνουμε για τα κοιμητήρια της κοινότητας μας αλλά δυστυχώς επιδεικτικά, οι αρμόδιοι μας αγνοούν.
Δεν γίνεται να κουρεύουν συνεχώς εθελοντές, ούτε οι κάτοικοι να μαζεύουν χρήματα για να γίνονται εργασίες που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ο δήμος να εκτελεί αμελλητί !!!
Παρακαλέσουμε από όσους έχουν τάφους συγγενικού τους προσώπου να τον διατηρούν καθαρό από χόρτα.
Τέλος να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ότι παρατηρήθηκε το φαινόμενο να στέλνονται σποραδικά και εν κρυπτό από την πρόεδρο της κοινότητας, υπάλληλοι για εργασίες πράσινου, με αποτέλεσμα να μην γίνονται όπως θα έπρεπε και στο σύνολό τους.
Η συμπεριφορά αυτή δεν απαξιώνει μόνο τον θεσμό του προέδρου αλλά και τους κατοίκους που εκπροσωπεί.

Κοινότητα Καβαλαρίου 

Σας καταθέτουμε τα αιτήματα που έχουμε κάνει κατά καιρούς στον ΔΗΜΟ – ΔΕΥΑΛ για την αποκατάσταση του οδοστρώματος μετά από βλάβες της ΔΕΥΑΛ :
Είναι γνωστό πως στα ζητήματα ηθικής δεν υπάρχει ομοφωνία. Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του ηθική. Τις βασικές αρχές της ηθικής τις μαθαίνουμε ως τα 5 μας χρόνια, από το σπίτι, από την οικογένεια μας και μετά από το σχολείο. Π.χ. δεν κλέβουμε, δεν λέμε ψέματα, δεν κοροϊδεύουμε…

Είναι λυπηρό, άνθρωποι που οδεύουν προς την δύση της ζωής τους, να είναι μικρόψυχοι, ψεύτες και μικρόνοοι.
Ως ένα σημείο μπορούμε να αντιληφθούμε και να καταλάβουμε τις φιλικές σχέσεις του κ. Ξενιτίδη με την κ. Πρόεδρο της ΔΗΚΕΛ, από εκεί και πέρα, το να μην ενημερώνουμε την Πρόεδρο της Κοινότητας μας, όταν έρχονται συνεργεία για να αποκαταστήσουν το οδόστρωμα από τις τρύπες στους δρόμους (ενώ έχουμε κάνει γραπτά αιτήματα και τηλεφωνικά πολλάκις και τα καταθέτουμε) και η κ. Σαρίκου τρέχει να φωτογραφηθεί για δουλειά που έχουν κάνει άλλοι, είναι τουλάχιστον φθηνό. Περιμένουμε να δούμε γραπτά αιτήματα με αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνίες από την Πρόεδρο της ΔΗΚΕΛ (για να δείξει πόσο έχει εργαστεί για το χωριό). Ειδάλλως το να φωτογραφίζει την δουλειά άλλων για δική της δουλειά, είναι τουλάχιστον χυδαίο!!!.

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα