Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

Κλειστό από αύριο το Δήμαρχείο Λαγκαδά λόγω κορωνοϊού

Προληπτικές απολυμάνσεις σε όλο το Δήμο Λαγκαδά

Κλειστό από αύριο το Δήμαρχείο Λαγκαδά λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού

Ο Δήμος Λαγκαδά ανακοινώνει ότι μετά την ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε συμβασιούχο εργαζόμενο, το Δημαρχείο θα παραμείνει από αύριο και έως το τέλος της εβδομάδας κλειστό για το κοινό.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη και μόλις έγινε γνωστό το επιβεβαιωμένο κρούσμα ενεργοποιήθηκαν άμεσα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Ακολουθώντας τις οδηγίες και συστάσεις του ΕΟΔΥ, από το απόγευμα έχει ξεκινήσει η απολύμανση στους χώρους του δημαρχείου, αύριο θα διενεργηθούν διαγνωστικά τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού σε υπαλλήλους του δήμου, ενώ σε αναμονή των σχετικών αποτελεσμάτων, οι υπηρεσίες που στεγάζονται στο κεντρικό κτίριο του Δημαρχείου Λαγκαδά θα παραμείνουν κλειστές για λόγους προστασίας των εργαζομένων αλλά και των συναλλασσόμενων πολιτών.

Οι συναλλαγές με τις υπηρεσίες του κεντρικού κτιρίου του Δήμου Λαγκαδά (οικονομικές, διοικητικές κ.α) θα μπορούν να γίνονται είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, είτε μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών από τα ΚΕΠ, αλλά και από τις Τεχνικές Υπηρεσίες για θέματα πρωτοκόλλου.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα