Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 18/04/2024

Μεγάλες καταστροφές από το μπουρίνι στο Λαγκαδά

Μεγάλες καταστροφές από το μπουρίνι στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης – Διακοπές ρεύματος, πτώσεις δέντρων, κυκλοφοριακά προβλήματα (φωτό) .

Μεγάλα προβλήματα άφησε πίσω του το μπουρίνι που χτύπησε πριν από λίγο το Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Η περιοχή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο από την ισχυρή νεροποντή και τους δυνατούς ανέμους
δρόμου αφού πλημμύρισαν, δέντρα έπεσαν ενώ έχει διακοπεί και η ηλεκτροδότηση. Μάλιστα δέντρα που έπεσαν κατέστρεψαν μέρη του πεζοδρομίου ενώ σε μια περίπτωση αποκολληθήκε μέχρι και μια στέγη Όπως αναφέρει η σελίδα “Δήμος Λαγκαδά Ενημέρωση” στο Facebook “Μεγάλο κύμα κακοκαιρίας έπληξε πριν απο λίγο τον Δήμο Λαγκαδά και ιδιαίτερα την πόλη του Λαγκαδά με ισχυρότατους ανέμους και δυνατή βροχόπτωση. Πάνω απο 20 δέντρα έπεσαν, 2 στέγες σπιτιών και μια παιδική χαρά καταστράφηκε.

Αυτή την στιγμή αρκετές περιοχές ειναι χωρίς ηλεκτροδότηση. Συνεργεία του Δήμου, της ΔΕΥΑΛ, κλιμάκια της Πυροσβεστικής της Αστυνομίας και της ΔΕΔΔΗΕ επιχειρούν αυτή την ώρα για να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία και την ηλεκτροδότηση”.

Δείτε τις φωτογραφίες

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα