Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Μεγάλη νίκη της Απε Λαγκαδά επι του Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Μεγάλη νίκη της Απε Λαγκαδά επι του Ηρακλή Θεσσαλονίκης .
Μετά από έξι συνεχόμενες νίκες, ο Ηρακλής γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον Λαγκαδά, παρά το γεγονός ότι είχε τις μεγάλες φάσεις στην αναμέτρηση.
Σε ένα παιχνίδι που ο Ηρακλής πίεζε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και είχε αρκετές φάσεις για να βρεθεί μπροστά στο σκορ, τελικά γνώρισε την ήττα από τον Λαγκαδά στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών των δυο ομάδων, όπου το πρώτο 20λεπτο πέρασε χωρίς να υπάρξει κάποια αξιόλογη στιγμή.

Στη συνέχεια ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοση του, έλεγχε την αναμέτρηση ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει κάποια ευκαιρία στο γκολ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν «φτωχό» σε παραγωγικότητα, ενώ τα πολλά σφυρίγματα φάουλ από τον ρέφερι, δεν βοήθησαν ώστε να γίνει πιο γρήγορος ο ρυθμός του αγώνα.

Το 2ο ημίχρονο βρήκε τους «κυανόλευκους» να μπαίνουν ξανά δυνατά στο παιχνίδι, όπου στο 55’ είχαν τεράστια ευκαιρία για το 0-1. Συγκεκριμένα ο Καραντασιάδης έπιασε ωραία την κεφαλιά, ωστόσο ο Ράτζα απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 66’ ο Ηρακλής είχε ακόμη μια ευκαιρία για γκολ, με τον Παπαδόπουλο να δοκιμάζει το σουτ, ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση, ο πορτιέρε του Λαγκαδά μπλόκαρε σταθερά.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν την αναμέτρηση, ωστόσο και πάλι οι παίκτες του Σάκη Αναστασιάδη έγιναν απειλητικοί όπου είχαν ακόμα μια φάση στο 75’. Συγκεκριμένα ο Πτηνόπουλος έκανε την σέντρα, ο Ρόβας έπιασε το σουτ στη κίνηση, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

Μετά το 80’ οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους όπου πίεσαν αρκετά τον Ηρακλή και εν τέλει κατάφεραν στο 91’ να μπουν μπροστά στο σκορ, με τον Κοντέοντα να είναι ο «χρυσός» σκόρερ.

Έτσι η ομάδα του Λαγκαδά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να σταματήσει το σερί των «κυανόλευκων».

πηγή SDA

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα