Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 24/04/2024

Μεϊμαράκης από Λαγκαδά: Δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος στις ευρωεκλογές

Μεϊμαράκης,Λαγκαδά,Δεν υπάρχει,χαλαρή ψήφος,ευρωεκλογές,
Το εκλογικό σώμα, πρέπει να σοβαρευτεί δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος.

Νίκος Οικονόμου –Μακεδονία 
«Δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος στις ευρωεκλογές».
Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε σήμερα από το Λαγκαδά όπου μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση της ΝΔ ο πρώην πρόεδρος της Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Μεϊμαράκης από Λαγκαδά

Ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ επισήμανε ότι μόνο αν η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλη και το ποσοστό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υψηλό θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις την επομένη των ευρωεκλογών.
«Πάμε μπροστά ή πάμε πίσω, το φως και η αλήθεια απέναντι στο ψέμα και το σκοτάδι. Αυτό είναι το δίλημμα των ευρωεκλογών» είπε χαρακτηριστικά, ενώ μιλώντας για την Ευρώπη του αύριο υποστήριξε ότι πρέπει να ασχοληθεί με την καθημερινότητα των πολιτών.
Ο Β. Μεϊμαράκης έκανε αναφορά και σε ένα κομμάτι του εκλογικού σώματος που παλαιότερα παρασύρθηκε, όπως είπε, από τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ και σήμερα προσανατολίζεται στην αποχή.
«Το εκλογικό σώμα, πρέπει να σοβαρευτεί και να φιλτράρει ότι ακούει. Εμείς είπαμε την αλήθεια. Αν ήταν να σκίσουμε τα μνημόνια και να είχαμε λύσει τα προβλήματα της χώρας θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει και εμείς» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ στα λουτρά του Λαγκαδά χαιρέτισαν ο πρόεδρος της διοικούσας της ΝΔ Τάσος Σπηλιόπουλος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης και οι βουλευτές Θόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης και Γιώργος Λαζαρίδης και Κατερίνα Μάρκου.

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα