Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 25/04/2024

Με επιτυχία η εκδήλωση του Αναστασιάδη στην Πυλαία

επιτυχία,εκδήλωση,Σάββα Αναστασιάδη,Πυλαία,

Με επιτυχία η εκδήλωση του Σάββα Αναστασιάδη στην Πυλαία

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που διοργάνωσε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, 1 Απριλίου στο «Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας»
Μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου ο οποίος γέμισε από νωρίς το χώρο  και παρακολούθησε τις ομιλίες με εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Στην τοποθέτησή του ο κ. Αναστασιάδης κάλυψε ένα ευρύ φάσμα των εθνικών μας θεμάτων και της εξωτερικής μας πολιτικής, όπως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, η Συμφωνία των Πρεσπών, το ζήτημα της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη, οι ελληνοαλβανικές σχέσεις, το διακύβευμα των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων, κ.α. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η χώρα διανύει «τις τελευταίες μέρες της χειρότερης διακυβέρνησης που γνώρισε ποτέ ο τόπος» ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι μετά τις εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν, η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει με αυτοδυναμία, και με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα δημιουργήσει μία ισχυρή κυβέρνηση που θα αναστρέψει τις οδυνηρές συνέπειες της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ, θα φέρει σταθερότητα, ελπίδα και αισιοδοξία στους Έλληνες, σε μια Ελλάδα, στην οποία η γαλανόλευκη θα κυματίζει ψηλά.
«Ας συστρατευτούμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κυβερνήσει με μεγάλη πλειοψηφία» είπε.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο Πρόεδρος της Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Λάμπρος Γατσώρης και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Γιάννης Πάϊδας, ενώ για το βιβλίο του κ. Αναστασιάδη «με Αίσθημα Ευθύνης» μίλησε ο Στρατηγός Ε.Α. Ιωάννης Ζούκας.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα