Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Σάββατο 20/04/2024

Με επιτυχία η συνέντευξη τύπου του 3ου Run in Lagadas

Με επιτυχία,συνέντευξη τύπου,3ου Run in Lagadas,

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά σε συνεργασία με τον Δήμο Λαγκαδά και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν σε ανάμνηση της διπλής απελευθέρωσης της πόλης του Λαγκαδά (27η Οκτωβρίου 1912 από τον τουρκικό ζυγό και 27η Οκτωβρίου 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής) το “3ο Run in Lagadas” που περιλαμβάνει τον αγώνα αντοχής πόλης σε δημόσιο δρόμο απόστασης 10χλμ με την επωνυμία το «10άρι του Λαγκαδά» ενώ θα πραγματοποιηθούν και δυο παράλληλοι αγώνες αποστάσεων 5χλμ και 1χλμ.
Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του 3ου Run in Lagadas στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά. Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης αναφέρθηκε στην ιστορική σημασία του αγώνα καθώς είναι αφιερωμένος στην διπλή επέτειο απελευθέρωσης της πόλης του Λαγκαδά αλλά και στο υψηλό οργανωτικό επίπεδο των αγώνων.

Ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές που συμβάλουν στην επιτυχία της διοργάνωσης και τόνισε ότι αθλητές από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς αλλά κυρίως μαθήτριες και μαθητές από όλο τον Δήμο Λαγκαδά, θα μοιραστούν για άλλη μια χρονιά τη χαρά της συμμετοχής και της άθλησης.

Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας για θέματα αθλητισμού κ. Βασίλειος Ανατολίτης ανέφερε πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει κάθε δράση που συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και υποστήριξε ότι οι αγώνες αυτοί που διενεργούνται φέτος για 3η φορά στον Λαγκαδά εξελίσσονται πλέον σε θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής αποφέροντας σημαντικά οφέλη και για την τοπική κοινωνία. 

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαγκαδά κ. Νικόλαος Κουτλιάνος παρουσίασε τους χορηγούς του Run in Lagadas και το οργανωτικό πλαίσιο των αγώνων προσκαλώντας όλους, μικρούς και μεγάλους, αθλητές και ελεύθερα ασκούμενους να συμμετέχουν σε αυτή την όμορφη γιορτή του αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και του Γυμναστικού Συλλόγου Λαγκαδά κ. Αναστάσιος Τομπούλης ευχαρίστησε τον Δήμο Λαγκαδά για την καθοριστική συμβολή του στην πραγματοποίηση των αγώνων, δήλωσε πως οι ιδιαίτερα επιτυχημένες διοργανώσεις του 1ου και του 2ου Run in Lagadas προδικάζουν τη μεγάλη επιτυχία του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής και αναφέρθηκε στη διαχρονικά σημαντική συμβολή του ΓΣ Λαγκαδά στο δρομικό κίνημα και την αθλητική ιστορία του τόπου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες και περσινοί νικητές, εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων και υποστηρικτών του αγώνα, εκπρόσωποι των χορηγών, δημοσιογράφοι κ.α.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα