Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 26/04/2024

Με επιτυχία οι Εκλογές του Συλλόγου Επαγγελματιών Λαγκαδά

Με μεγαλη προσέλευση ρεκόρ με 386  άτομα να ψηφίζουν ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λαγκαδά  διεξήγαγε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά .

Από τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών η νέα σύνθεση του Δ/Σ είναι η εξής

  1. Γκούντα Χριστίνα (219 σταυρούς)
  2. Μητρακούδης Πασχάλης (206)
  3. Ιωάννα Μουρούτσου (204),
  4. Ηρακλής Ρόντσης (170)
  5. Μιχάλης Τζιαμπάζης (164)

Αναπληρωματικά μέλη η Αϊναλή Μαρία (162) και Ευάγγελος Ανεστίδης (150).

Τρείς  Γυναίκες στην διοίκηση του Συλλόγου Επαγγελματιών Λαγκαδά επιβεβαιώνουν την ικανότητά τους και την δύναμη στην αντιμετώπιση κάθε επιχειρηματικής πρόκλησης και αποτελούν απόδειξη ότι οι Γυναίκες θα πρέπει να καταλαμβάνουν περίοπτη θέση στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου έχει να διεκπεραιώσει σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον Σύλλογο Επαγγελματιών Λαγκαδά και την ανάπτυξη του τόπου.

Να Βεβαιώσουν τους συναδέλφους του κλάδου, ότι κύριο έργο τους θα είναι να σκύψουνε εντατικά και μεθοδικά πάνω από τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου της πόλης  μας, στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε με την πανδημία .

Συγχαρητήρια σε όλους Θα είμαστε πάντα στην διάθεση όλων, μελών του συλλόγου και μη, ώστε να συμμετέχουμε στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει αλλά και στην υλοποίηση έργων και σχεδίων στο μέλλον.

 

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα