Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 25/04/2024

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Trail Run Πετροκεράσων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου ο 3ος Trail Run «Ομβριανός Πετροκεράσων», Αγώνας Βουνού 15 χλμ.

Οι δρομείς ακολούθησαν μια μοναδική διαδρομή μέσα από τον παραδοσιακό οικισμό και το κοντινό δάσος και τερμάτισαν στην πλατεία του χωριού.

Τα βραβεία για τους δρομείς που τερμάτισαν πρώτοι απένειμε ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε:

« Μετά από μήνες εγκλεισμού, σταδιακά ανακτούμε τις ζωές μας και έχουμε ξανά τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε τέτοιες όμορφες αθλητικές εκδηλώσεις.

Η σημερινή διαδρομή εδώ, στο όμορφο χωριό των Πετροκεράσων, εξελίσσεται σε θεσμό, ο οποίος προσελκύει κάθε χρόνο τους λάτρεις του αγώνα δρόμου και διαδίδει τις ομορφιές του τόπου μας. »

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα