Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 26/04/2024

Με καζάνι που βράζει μοιάζει ο εμπορικός κόσμος του Λαγκαδά

Με καζάνι που βράζει μοιάζει ο εμπορικός κόσμος του Λαγκαδά , μετά την απόφαση της κυβέρνησης να υιοθετήσει την εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας και να «παγώσει» την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου.

Τα καταστήματα του νομού ετοιμάζουν κινητοποιήσεις, ενώ «αντάρτικο» με κανονική λειτουργία καταστημάτων μας προαναγγέλλουν οι έμποροι στον Λαγκαδά , σιγή ιχθύος ο Σύλλογος με τελευταια ανάρτηση τον χαρταετό την Καθαρή Δευτέρα .

Ο Δήμαρχος σε δήλωση σε κοινωνικό δίκτυο έγραψε : ”συμμερίζομαι την αγωνία των συνδημοτών επαγγελματιών και των επιχειρήσεων, και εκφράζω τη δυσαρέσκεια μου για την απόφαση της τελευταίας στιγμής”.

Κάνουν λόγο για κοροϊδία οι καταστηματάρχες , επισημαίνουν ότι τα καταστήματα αποτελούν τη μικρότερη εστία μετάδοσης και υπογραμμίζουν ότι κινδυνεύουν με καταστροφή και ζητούν άνοιγμα της αγοράς και προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις.

Ήδη, κινητοποίηση πραγματοποίησαν οι καταστηματάρχες στην Πολίχνη, ενώ προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις στον Λαγκαδά συμφωνα με καταστηματάρχες  ότι θα σηκώσουν ρολά κανονικά τη Δευτέρα καθώς και σε αλλους Δημους.

Τονίζουν ότι βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς ήδη έχουν κάνει όλες τις τις απαραίτητες προετοιμασίες όπως είναι οι απολυμάνσεις και ο καθαρισμός των καταστημάτων τους, ενώ είχαν παραγγείλει και εμπόρευμα προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές.

Δηλώνουν, δε, αποφασισμένοι να ανοίξουν τα καταστήματά τους την Δευτέρα πάρα την απόφαση της κυβέρνησης «με κάθε κόστος», όπως μας μεταδίδουν .

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα