Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Νέο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ καλλυντικών  “MAX YVEN ” στο Λαγκαδά

MAX YVEN lagkadas(1)
Νέο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ καλλυντικών  “MAX YVEN ” στο Λαγκαδά στην Διεύθυνση Παντιρη 1 και Μεγ. Αλεξάνδρου, άνοιξε τις πύλες του και υποδέχθηκε τον κόσμο με ένα super opening χαμηλών τιμών με προϊόντα υψηλής ποιότητας στην αγορά του Λαγκαδά και Οχι ΜΟΝΟ.

Η ιδιοκτήτρια Εύη Παπαχρήστου Μπαλτζή καλωσόριζε τον κόσμο στο κατάστημα ενώ οι πελάτες ψώνιζαν και παρακολουθούσαν τις χαμηλές τιμές πάνω σε επώνυμα είδη της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Η παρουσία  ελληνικών καταστημάτων καλλυντικών “MAX YVEN “, ενισχύεται διαρκώς, προσθέτοντας νέους κωδικούς και προσφέροντας στους καταναλωτές, προϊόντα μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης και αρώματα, σε πολύ προσιτές τιμές και σε άριστη ποιότητα, καλύπτοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες της σύγχρονης γυναίκας και του Άντρα .

Παράλληλα με τα οφέλη για τον καταναλωτή, στη “MAX YVEN ” δίνουμε ιδιαίτερη σημασία  προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για την Γυναίκα και τον Άντρα .

H ιδιόκτητη ελληνική μονάδα καλλυντικών (μακιγιάζ , κρεμικών,σαμπουάν, αφρόλουτρα κολόνιες και δώρα ) με έδρα το Λαγκαδά , τροφοδοτεί απευθείας τα καταστήματα  “MAX YVEN ” , χωρίς ενδιαμέσους, πετυχαίνοντας χαμηλά κόστη σε όλα της τα είδη.

Στόχος, της εταιρείας η κάλυψη ακόμη περισσότερων σημείων πώλησης πανελλαδικά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας  2394301934

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα