Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Σάββατο 20/04/2024

Νίκη της ΑΠΕ Λαγκαδά επί του ΠΑΟ Κουφαλίων στον Άγιο Βασίλειο

Νίκη,ΑΠΕ Λαγκαδά,ΠΑΟ Κουφαλίων,Άγιο Βασίλειο,

Οι δηλώσεις μετά τη νίκη της ΑΠΕ Λαγκαδά επί του ΠΑΟ Κουφαλίων στον Άγιο Βασίλειο:

ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΛΙΤΖΕΛΟΣ (ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ): «Αρχίσαμε καλά στο πρώτο μέρος, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για τη νίκη. Πετύχαμε δυο γκολ, το ένα πολύ γρήγορα, είχαμε δοκάρι και ευκαιρίες και δεν κινδυνέψαμε. Πιέσαμε και ήταν δίκαιο το 2-0 στο πρώτο μέρος. Μετά έγινε γρήγορα το 2-1 και στο δεύτερο αδικαιολόγητα είχαμε μέτρια εικόνα. Ο αντίπαλος πατούσε καλύτερα, ισορρόπησε σταδιακά, κέρδισε μέτρα και μας έκλεισε στα καρέ μας. Διεκδίκησε την ισοφάριση, αλλά τελικά δεν έκανε κλασική φάση, σε αντίθεση με εμάς, που είχαμε δυο καλές στιγμές για το 3-1. Συνεχίζουμε και συγχαρητήρια στα Κουφάλια για τα όσα έχουν πετύχει τα τελευταία 2-3 χρόνια».

ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΙΤΕΝΙΔΗΣ (ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ): «Μπήκαμε μουδιασμένα και κάναμε δυο παιδικά λάθη, για δεύτερο ματς, όπως και με την Τρίγλια. Από το 30 ως το 60΄ είχαμε βελτιωμένη εικόνα. Σταδιακά πήραμε τα ηνία, αλλά τελικά ίσως δείξαμε λίγο απειρία. Θέλαμε την ισοφάριση, αλλά τη διεκδικήσαμε ανορθόδοξα στο τέλος. Συνεχίζουμε, για το επόμενο ματς, με τον Αλμωπό Αριδαίας».

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Παναγιώτης Αντωνίου για την ΑΠΕ Λαγκαδά (είχε μπει αλλαγή στο 77΄ και βγήκε στο 86΄). Ο νεαρός στόπερ τραυματίστηκε στην κνήμη και επρόκειτο να μεταβεί για εξετάσεις στο νοσοκομείο. Άπαντες εύχονται να μην είναι κάτι σοβαρό.

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕ… ΤΡΙΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟ!
Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν πως στο γήπεδο Αγίου Βασιλείου διεξήχθησαν συνολικά τρία ματς μέσα στο Σαββατοκύριακο! Και αυτό γιατί το Σάββατο το χρησιμοποίησε η Δράση Αρδαμερίου και το πρωί της Κυριακής ο Μακεδονικός Αγίου Βασιλείου, με τη φθορά να είναι δεδομένη και αναπόφευκτη, άσχετα αν οι καλές καιρικές συνθήκες δεν «φανέρωσαν» τη μεγάλη επιβάρυνση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΧΑΤΖΗΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ

Το Δ.Σ. της ΑΠΕ Λαγκαδά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Μακεδονικού Αγίου Βασιλείου, Κώστα Χατζηβουλγαρίδη, για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου της ομάδας τους και τις διευκολύνσεις, για προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και τους δυο πρώτους αγώνες πρωταθλήματος, με Ερμή Αμυνταίου και ΠΑΟ Κουφαλίων, ελπίζοντας να ανταποδώσει στο μέλλον, όποτε κριθεί αναγκαίο. Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, για την 4η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό Κυμίνων (μετά την έξοδο στο Παλαιοχώρι) αναμένεται να γίνει κανονικά στον Λαγκαδά.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΕ Λαγκαδά – ΠΑΟ Κουφαλίων 2-1

ΠΟ Τρίγλιας – Αλμωπός Αριδαίας 3-0

Ερμής Αμυνταίου – Άρης Παλαιοχωρίου 1-3

Μακεδονικός – Βέροια 2-1

Νίκη Αγκαθιάς – Ολυμπιακός Κυμίνων 1-1

ΑΣ Γιαννιτσά – Μελιτεύς Μελίτης 4-0

Εδεσσαϊκός – Αγροτικός Αστέρας 2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)

ΠΟ Τρίγλιας 6

Εδεσσαϊκός 4

Λαγκαδάς 4

Νίκη Αγκαθιάς 4

Αλμωπός Αριδαίας 3

Μακεδονικός 3

Βέροια 3

Άρης Παλαιοχωρίου 3

ΑΣ Γιαννιτσά 3

Ολυμπιακός Κυμίνων 2

Μελιτεύς Μελίτης 1

Ερμής Αμυνταίου 1

Αγροτικός Αστέρας 1

ΠΑΟ Κουφαλίων 0

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα