Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Οι μαθητές έκοψαν “κλήσεις” στους οδηγούς γιατί ΟΧΙ και στον Λαγκαδά

Οι μαθητές έκοψαν “κλήσεις” στους οδηγούς γιατι ΟΧΙ και στον Λαγκαδά να γίνει το ανάλογο , που όπου και διάβαση και ένα αμάξι .
Οι μαθητές, με τη συνδρομή αστυνομικών από το Α.Τ. Αμμουδάρας, σταματούσαν οδηγούς αυτοκινήτων και δικύκλων στην λ. Ελ. Βενιζέλου, μοιράζοντας συμβολικές “κλήσεις” σε παραβάτες αλλά και βραβεία σε οδηγούς που τηρούσαν τον Κ.Ο.Κ. Μια ακόμα διαδραστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Γαζίου, στο κέντρο της πόλης, στο πλαίσιο των δράσεων ασφαλούς οδήγησης που υλοποιούνται στο Δήμο Μαλεβιζίου. Οι μαθητές, με τη συνδρομή αστυνομικών από το Α.Τ. Αμμουδάρας, σταματούσαν οδηγούς αυτοκινήτων και δικύκλων στην λ. Ελ. Βενιζέλου, μοιράζοντας συμβολικές “κλήσεις” σε παραβάτες αλλά και βραβεία σε οδηγούς που τηρούσαν τον Κ.Ο.Κ., ενημερωτικό υλικό και αυτοκόλλητα με μηνύματα ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς. Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου Μ. Παπαδομανωλάκης, αστυνομικών του Α.Τ. Αμμουδάρας Ν. Βερβελάκης και Γ. Μιχελάκης, η Λυκειάρχης Ρ. Λεμονή, οι καθηγητές Ν. Στεφανιδης.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή