Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 17/04/2024

Οσμή Σκανδάλου για τις παιδικές χαρές στο Λαγκαδά (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Οσμή Σκανδάλου για τις παιδικές χαρές στο Λαγκαδά ζουν για μια ακομα φορα οι δημότες του Λαγκαδά. Η δημοτική αρχή σπατάλησε ένα τεράστιο ποσό δημόσιου χρήματος για να ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ Παιδικές  Χαρές  και να μετατρέψει ολες τις παιδικές χαρές  σε ένα κακόγουστο κολαστήριο χωρις να εχουν τις κατάλληλες άδειες .

Δεχτήκαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα έναν απίστευτο καταιγισμό συκοφαντίας, ψέματος, διαστρέβλωσης και προσωπικών επιθέσεων απο  εκπροσώπους της δημοτικής αρχής που παρακολουθούσαν ατάραχοι τις αθλιότητες της αντιδημάρχου της καθώς και ΑΥΤΟΝ που την συγκάλυψαν  .

Η Ανυπαρξία πλέον μοιάζει βαρέλι χωρις πάτο για μια ακομα φορα απο την δημοτική αρχη για το νυχθημερόν το «ράβε- ξήλωμα» ΑΝΤΙ να  ΞΗΛΩΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ .

Ημέρα δικαίωσης έφτασε δίνοντας με μια αξιοπρεπής παραίτηση  ο Πολιτικός Μηχανικός Σάββας Κίτσογλου .

Το θεμα έφτασε σημερα στο  Δημοτικό συμβούλιο με την υποβολή παραίτησης που χρήζει παρέμβαση εισαγγελέα τονίζοντας τα ακόλουθα :  κατοπιν πολλών προφορικών και εγγράφων καταγγελιών να μιλαει για επικινδυνότητα των υφιστάμενων παιδικών χαρών και να χρησιμοποιούνται  παλιά υλικά σε θέσεις που δεν μπορούν να αδειοτηθούν.

Επίσης φωτογραφίζει στην παραίτηση του και αντιδημάρχους : Οι ανωτέρω αυθαίρετες παιδικές χαρές και παράνομες εργασίες εκτελέστηκαν κατόπιν εντολών αιρετών .

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Η. Ζιακούλης: Άκουσε τη «Φωνή Λογικής» και κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής

Με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου «Φωνή Λογικής» κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, Ηλίας Ζιακούλης. Ο κ. Ζιακούλης αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το