Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 18/04/2024

ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ,ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ,ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!!!

Προκειμένου να χωροθετήσουν ΜΕΑ (Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων)και εργοστάσιο καύσης δίπλα στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης, για να εξυπηρετήσουν ιδιωτικά συμφέροντα,το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,ΦΟΔΣΑ,

Διεύθυνση Περιβάλλοντος,Υπηρεσίες Δήμου Λαγκαδά,είναι ΟΛΟΙ τους προς Εισαγγελική διερεύνηση!!!

Για σκόπιμες παραλείψεις,μεθοδεύσεις, άγνοια νόμων και οδηγιών Ε.Ε.,παραβίαση Διεθνών κανόνων και συμβάσεων προστατευόμενων περιοχών και κυρίως τη ΣΚΟΠΙΜΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘ’ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ!!!

ΕΤΣΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ,ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ,ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ,ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ κλπ.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΩΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ!!! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!

Χρήστος Χατζηπαραδείσης

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα