Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 25/04/2024

Ο άθλος δημότη του Δήμου Λαγκαδά για τα αυτονόητα

lakkouves laxanas

Ο άθλος δημότη του Δήμου Λαγκαδά για τα αυτονόητα. Σε μια τόσο δύσκολη εποχή όλοι προσπαθούν να διαφυλάξουν τα συμφέροντα τους , την περιουσία τους και το μέλλον των οικογενειών τους που είναι άμεσα συνδεδεμένο.

Μόνο με ίδια μέτρα και ίδια σταθμά θα υπάρξει δικαιοσύνη.

Ίδια αντιμετώπιση προς όλους .
Όσο αυτό δεν συμβαίνει δίνεται το δικαίωμα ο καθένας να σκεφτεί ότι θέλει.

Για ευνοήτους λόγους θα κρατήσουμε την ανωνυμία όλων που μας στέλνουν email σχετικά με τα προβλήματα . Kαθημερινα θα τα δημοσιεύουμε ολα αρκεί να μην έχουν υβριστικό χαρακτήρα και να έχουν μικρή περιγραφή του προβλήματος .

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΜΑΣ 

Αγαπητοί,

Τυχαία βρεθηκα μπροστά στην ερώτηση που αφορά τον Δήμαρχο και τους πολίτες του Λαγκαδά και οφείλω να ομολογήσω οτι εξεπλάγην ευχάριστα.

Συγχαρητήρια για την ερώτηση, θα περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τις απαντήσεις όλων.

Είμαι δημότης δήμου Λαγκαδά κάτοικος Δορκάδας, οπότε μπορώ να μιλήσω περισσότερο σαν συχνός επισκέπτης της πόλης καθώς οι δραστηριοτητες της οικογένειάς μου είναι ως επί το πλείστον στον Λαγκαδά.

Δυστυχώς, θέλοντας φυσικά να δώσω ενα εύλογο χρονικό διάστημα στη νεα Δήμαρχιακη αρχή να προσαρμοστεί και να ενημερωθεί, πολυ φοβάμαι οτι δυστυχώς βλέπω και βιώνω γύρω μου μια αίσθηση απαξίωσης των πολιτών του δήμου και κυρίως όσο αφορά την ασφάλεια στις μετακινήσεις τους.

Η καθημερινή διαδρομή μου από την Δορκαδα στον Λαγκαδά, ειδικά τις απόγευματινες – βραδινές ώρες είναι πράγματικα ενας άθλος.

Οι δρόμοι δεν έχουν την κατάλληλη σήμανση, η λευκή διαχωριστική γραμμή σχεδόν σε όλο το δίκτυο ειναι ανύπαρκτη και οι δρόμοι γεμάτοι λακκούβες. Φανταστείτε να οδηγείτε νύχτα με ομίχλη ή βροχή κάτω απο αυτές τις συνθήκες.

Σαφέστατα η εικόνα μέσα στην πόλη του Λαγκαδά δεν είναι καλύτερη, οι κάτοικοι τοποθετούν καφάσια ή ότι άλλο μπορούν να σκεφτούν για να προειδοποιησουν για τις λακκούβες στο δρόμο.

Ένα αλλο σημείο που θα ήθελα να θίξω είναι και το πρόβλημα με τον φωτεινό σηματοδότη στην διασταύρωση Λουτρών στο κέντρο Υγείας το οποίο υπό λειτουργούσε για κάποιο διάστημα και τώρα απλώς σταμάτησε να λειτουργεί.

Πραγματικά αναρωτιέμαι, πόσο εκτιμάται η σωματική ακεραιότητα των πολιτών?

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα