Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Ο δήμαρχος Λαγκαδά ασχολήθηκε για το φιλικό παιχίδι για τον φίλαθλο Δημήτρη

δήμαρχος Λαγκαδά,ασχολήθηκε,φιλικό παιχίδι,φίλαθλο Δημήτρη,

Ο δήμαρχος Λαγκαδά τόνισε πως ως οπαδός των «κιτρινόμαυρων» ασχολήθηκε με την επιτροπή δράσης για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του συλλόγου.

Για την επιτροπή δράσης του Άρη, το πάρκινγκ στη Χαριλάου και το φιλικό παιχίδι για τον φίλαθλο της ομάδος, Δημήτρη που δίνει αγώνα για τη ζωή του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ρ/σ «Yellow», o Γιάννης Καραγιάννης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Λαγκαδά:
Για το θέμα του πάρκινγκ κοντά στο γήπεδο: «Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και η περιοχή είναι πολύ πυκνοκατοικημένη. Χρειάζεται να γίνει κάτι για να βοηθήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας».
Για την ενεργοποίηση των πολιτικών προσώπων που χρειάζεται: «Για αυτό τον λόγο αυτή η προσπάθεια δεν πρέπει να μείνει κλειστή. Πρέπει να γίνει μία προσπάθεια και να μπορέσουμε να δούμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας στον τομέα του και όλοι μαζί. Πρέπει να προτείνουμε ιδέες και δράσεις για το καλό του Άρη. Θεωρώ ότι η πρωτοβουλία είναι τεκμηριωμένη και πρέπει να υποστηριχθεί και τεχνικά. Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει με συζήτηση και με βοήθεια από τον δήμο Θεσσαλονίκης. Να γίνουν φιλικές προς το περιβάλλον δράσεις για να μπορούν να διευκολυνθούν οι φίλαθλοι του Άρη και να παρκάρουν τα οχήματα τους. Το βλέπω πολύ θετικά και είμαι αισιόδοξος. Χρειάζεται ουσία. Να μην μείνουμε μόνο στα λόγια».
Για την πρωτοβουλία τους: «Επειδή οι συμμετέχοντες είναι πολύ σοβαροί άνθρωποι, θεωρώ ότι κανείς από εμάς δεν έχει ανάγκη την προβολή. Το κάνουμε μόνο για τον Άρη. Θα είναι με διαφάνεια και ουσία όλη η διαδικασία. Δεν είναι μία κλειστή κίνηση. Όσο περισσότεροι συμμετέχουν σε αυτή την κίνηση, τότε θα είμαστε ακόμη πιο θετικοί».
Για έναν μεγάλο επενδυτή στον Άρη: «Αυτό που πρέπει όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί είναι ότι μπήκαμε επειδή είδαμε μία ουσιαστική και τεκμηριωμένη πρόταση. Εγώ ως οπαδός του Άρη ασχολήθηκα με αυτό επειδή πιστεύω ότι θα εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του Άρη. Δεν θέλω να δημιουργηθούν εντυπώσεις ότι ήρθαν κάποιοι να σώσουν τον Άρη, απλώς θα κάνουμε ό,τι πρέπει για την ομάδα».
Για την ολική ανακατασκευή του «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Είναι προφανές ότι είναι αναγκαίο να γίνει ανακατασκευή του γηπέδου. Θα πρέπει να είναι μία δομημένη στρατηγική και να δούμε την επόμενη μέρα για το γήπεδο. Να υπάρχει μία κοινή δράση με τον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ. Εμείς απλώς πήραμε μία αρχική πρωτοβουλία. Το κυριότερο είναι όλοι να είμαστε σε μία ανοιχτή διαδικασία. Όλοι όσοι θέλουν μπορούν να βοηθήσουν».
Για τον Άρη: «Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και έχει πολλές δυνατότητες. Είμαι πολύ χαρούμενος. Όλα τα βιώματα της Γ’ εθνικής πρέπει να τα αφήσουμε στο παρελθόν. Εγώ πάντα ακολουθούσα τον Άρη. Θέλει υπομονή και στόχευση».
Για τον Καρυπίδη: «Γνωρίζω τον κ. Καρυπίδη. Θεωρώ ότι όλα θα γίνουν βήμα- βήμα. Ελπίζω σε μία γενική συνεργασία για την πρωτοβουλία που θέλουμε να πάρουμε».
Για την πρωτοβουλία του Άρη, τον φιλικό αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά για τον Δημήτρη: «Ήμουν μπροστά την ημέρα του ατυχήματος του Δημήτρη. Ήταν στο ύψος της Γερακαρούς στις 4 το απόγευμα. Το παιδί εδώ και δύο χρόνια δίνει μία μάχη. Όσοι μπορούν να έρθουν στο γήπεδο θα είναι ό,τι καλύτερο. Το παιδί είναι τώρα με μηχανική υποστήριξη. Εκείνη την ημέρα θα γεμίσει το Παλέ. Μακάρι να πάνε όλα καλά για το παιδί. Τέτοιες καταστάσεις ενώνουν τους φιλάθλους και όλη την κοινωνία. Να μάθουν για αυτή την πρωτοβουλία όσοι μπορούν».
Για τον μπασκετικό Άρη: «Κάνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και όλοι τον στηρίζουμε. Είναι καθαρός άνθρωπος. Θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια. Ο αγώνας που κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ είναι πολύ μεγάλος και δύσκολος. Η προσπάθεια είναι υπεράνθρωπη».

Πηγή:

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή