Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Ο Δήμος Λαγκαδά συμμετέχει στην καμπάνια “Let’ s Do It Greece 2015”

Ο Δήμος Λαγκαδά συμμετέχει στην μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης “Let’s Do It”, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ελλάδα στις 26 Απριλίου 2015.
Σκοπός της εκστρατείας είναι οι συμμετέχοντες σε όλη την Ελλάδα, να συντονιστούν ταυτόχρονα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.
Ο Δήμος Λαγκαδά συμμετέχοντας στην καμπάνια “Let’s Do It Greece 2015”, προσκαλεί τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους Περιβαλλοντικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου μας να δώσουν χρώμα στην κεντρική πλατεία και τα πάρκα της πόλης του Λαγκαδά, φυτεύοντας λουλούδια και διαμορφώνοντας κάθε ομάδα το δικό της χώρο.
Παράλληλες περιβαλλοντικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα, σε Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Λαγκαδά.
Τα σχολεία και οι Σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην δράση, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα τηλέφωνα:
23943 30240 και 6946 147184 – Μόσχος Μπαντούλας
Για τον καλύτερο συντονισμό των ομάδων και τον προγραμματισμό της δράσης, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ενημέρωσης σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή