Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 26/04/2024

Ο δρόμος είχε την δική του Εκδοχή στο Περιβολάκι του Δημου Λαγκαδά

Ο δρόμος είχε την δική του εκδοχή στο Περιβολάκι του Δημου Λαγκαδά διαβάζοντας το Δελτίο Τύπου του Δήμου Λαγκαδά και την ανακοίνωση του Προέδρου στο Περιβολάκι της Δημοτικής Ενότητας Λαγκαδά .

Εμείς σας παραθέτουμε και τις δύο ανακοινώσεις .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ 

Στην αποκατάσταση τμήματος αγροτικής οδού στο Περιβολάκι της Δημοτικής Ενότητας Λαγκαδά προχώρησαν σήμερα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Πρασίνου του Δήμου Λαγκαδά.

Το συγκεκριμένο τμήμα της αγροτικής οδού είχε υποστεί σοβαρές ζημιές λόγω των επαναλαμβανόμενων κυμάτων κακοκαιρίας που έπληξαν την περιοχή το τελευταίο διάστημα.

Μετά από συνεχή αιτήματα κατοίκων της περιοχής που χρησιμοποιούσαν το εν λόγω τμήμα και δυσκολεύονταν ιδιαίτερα στη διέλευση τους, συνεργείο της αντιδημαρχίας με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου Λευτέρη Τσαγκαλίδη προχώρησε με τη χρήση μηχανημάτων στην πλήρη αποκατάσταση της αγροτικής οδού.

«Η αποκατάσταση του επαρχιακού και του αγροτικού οδικού δικτύου είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησής μας και θα επεμβαίνουμε είτε βάσει προγράμματος είτε εκτάκτως όποτε είναι αναγκαίο.

Άλλωστε μεγάλο μέρος του Τεχνικού μας Προγράμματος για το 2022 περιλαμβάνει επισκευή και αποκατάσταση οδικού δικτύου» δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της κοινότητας Περιβολακίου Ζωγράφο Μπουτουράκη υπήρξε η εξής ανακοίνωση μετά την Αποκατάσταση ζημιών αγροτικής οδού στο Περιβολάκι Λαγκαδά .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ 

Ζωγράφος Μπουτουράκης Προεδρος Κοινότητας ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ.

Ο χρόνος ξεκίνησε με την δωρεά του κυρίου και το Κεντεποζιδης και Άλλων συγχωριανών  Που παραχώρησαν στην κοινότητα μας 200 κυβικά 3Α και τα μηχανήματα του Δήμου προχώρησαν και σκόρπισαν αυτά στους δρόμους που δεν μπορούσαν να πάει ο κόσμος στα σπίτια του ευελπιστώ και χαίρομαι ότι έπεται μεγάλη συνέχεια από τους ανθρώπους που Στηρίζουν την προσπάθεια Της κοινότητας μου

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα