Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 19/04/2024

Ο Καμμένος στα καμένα: Ατυχής απάντηση σε πυρόπληκτο

Ο Καμμένος στα καμένα: Ατυχής απάντηση σε πυρόπληκτο …

Εξοργισμένοι οι κάτοικοι στο Μάτι με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, που επισκέπτεται τις πληγείσες περιοχές όπου με απελπισία μια κάτοικος της περιοχής τον ρώταγε έντονα αυτά που σκέφτεται όλη η Ελλάδα:

«Αφήσατε να καεί κόσμος τζάμπα. Μας αφήσατε στο έλεος του Θεού. Γιατί έκλεισε η Μαραθώνος, γιατί δεν έγινε εκκένωση, οι κατασκηνώσεις πώς εκκενώθηκαν;»

Από πλευράς του ο Πάνος Καμμένος «επιτέθηκε» λεκτικά σε κάτοικο λέγοντας πως «μόνο ο Πορτοσάλτε και εσύ τα λέτε αυτά»!

Νωρίτερα, αισιοδοξία ότι με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις προσφορές φορέων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, θα μπορέσουν σταδιακά να αποκατασταθούν όλα τα κτίρια που καταστράφηκαν από τις φονικές φωτιές στην Αττική και ίσως να διορθωθούν κάποια λάθη του παρελθόντος, εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας, στη σύσκεψη που είχε με τον Δήμαρχο Ραφήνας Ευάγγελο Μπουρνούς.

Ο κ. Πάνος Καμμένος επισκέπτεται σήμερα τις πληγείσες περιοχές στη Ραφήνα και το Μάτι, όπου επιχειρούν και δυνάμεις του Στρατού, έχοντας στήσει μαγειρείο για τη σίτιση των πυρόπληκτων αλλά και κέντρο συντονισμού για τις επιχειρήσεις θωράκισης και αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής.

Στη σύσκεψη που είχε με τον κ. Μπουρνούς, ο υπουργός Άμυνας διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα κάνουν ό,τι μπορούν για να αρχίσει σύντομα η εφαρμογή όσων προβλέπουν οι μελέτες για τα αντιπλημμυρικά έργα, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω καταστροφές ενόψει της επιδείνωσης του καιρού αλλά και των βροχών του Σεπτεμβρίου.

«Θα εμπλακούμε ενεργά και στο έργο της αναδάσωσης αλλά και στη διαμόρφωση υποδομών του δήμου εάν χρειαστεί», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, κάνοντας ειδική αναφορά στην αποκατάσταση του αθλητικού κέντρου του Βουτζά, ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό για τους νέους της περιοχής.

«Είμαστε στη διάθεσή σας για ό,τι άλλο χρειαστείτε» διαβεβαίωσε ο υπουργός τον κ. Μπουρνούς, προτού αναχωρήσουν μαζί από το Δημαρχείο Ραφήνας για την επίσκεψή τους στις πληγείσες περιοχές

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα