Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 18/04/2024

Ο Λαγκαδάς φώναξε δεν δίνουμε πουθενά το όνομα μας

Με ελληνικές σημαίες στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα , πλημμύρισε κόσμο η πλατεία του Λαγκαδά καθώς πολίτες όλων των ηλικιών, από κάθε γωνιά της επαρχίας βρέθηκαν για να διαδηλώσουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Οι δήμαρχοι στηρίζουν με πάθος τις συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία, ενώ παράλληλα, αρκετά δημοτικά συμβούλια έχουν λάβει αποφάσεις για τη στήριξη των συγκεντρώσεων.
Στο πλευρό της Επιτροπής Αγώνα βρίσκονται και οι Μητροπολίτες της Μακεδονίας καθώς ακούστηκε και ηχητικό ΜΥΝΗΜΑ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου θέλοντας να δώσει στήριξη στο συλλαλητήριο και να εκφράσει την αγάπη του για την Μακεδονία λέγοντας ξεκάθαρα οτι δεν δίνουμε πουθενά το όνομα μας .
Ομιλητές ήταν επιτροπή της Μητρόπολη Λαγκάδα ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Καραγιάννης ο Γιώργος Μουτσιανας πρόεδρος Σαρακατσαναιων , Βασίλης Ανατολιτης περιφέρεια Μακεδονίας , ο Δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιαμας , Χριστίνα Σαχινιδου πρόεδρος σωματείων , Ευθύμης Φωτοπουλος Δήμαρχος Δημου Δελτα , Ηλίας Ζιακουλης αντιδήμαρχος Ωραιοκαστρου .
Απο τους διοργανωτές μίλησε ο καθηγητής Γεωργιος Παυλου .
Ο Βουλευτής Σάββας Αναστασιαδης έδωσε το παρόν καθώς και οι πολιτευτές Δημήτρης Βαρτζοπουλος , Φάνης Παππας και Ανατολή Κωνσταντινίδου .

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα