Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 25/04/2024

Ο νέος δήμαρχος Λαγκαδά μετά την παραίτηση του Γιάννη Καραγιάννη

Έπρεπε να γίνουν τρεις ψηφοφορίες και μια κλήρωση για να  να αναδειχθεί ο νέος μεταβατικός δήμαρχος μετά την παραίτηση του Γιάννη Καραγιάννη, που θα παραδώσει τη σκυτάλη στις 1/9 στον Γιάννη Ταχματζίδη.

Η συνεδρίαση της διοικούσας παράταξης «Δημοτική Συνεργασία» διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα παίρνοντας διαστάσεις θρίλερ, αφού με τον παραδοσιακό τρόπο ψηφοφορίας δεν εκλεγόταν ο νέος δημοτικός άρχοντας.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν 21 σύμβουλοι και οι διεκδικητές της θέσης ήταν δύο: Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Χαράλαμπος Αϊβαζίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Δαργινάκης. Κατά την πρώτη ψηφοφορία, όπου απαιτούνται πλειοψηφία, το αποτέλεσμα ήταν 11 ψήφοι Δαργινάκης και 10 Αϊβαζίδης.

Στη δεύτερη ψηφοφορία το αποτέλεσμα ήταν ισοπαλία  10-10 και ένα άκυρο.

Στην τρίτη ψηφοφορία, η οποία καθόριζε και τον νικητή το αποτέλεσμα ήταν πάλι το ίδιο.

Τελικά, με κλήρωση αναδείχτηκε ως μεταβατικός δήμαρχος Λαγκαδά ο αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Αϊβαζίδης, ο οποίος θα έχει θέση ευθύνης και στη νέα διοίκηση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα