Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Ο Σοχός παραμένει στο Δήμο Λαγκαδά ψέμματα και υποκρισία

Σοχός,παραμένει,Δήμο Λαγκαδά,ψέμματα,υποκρισία,

Η εφαρμογή του «Καλλικράτη» ανέδειξε τα μεγάλα προβλήματα του, βασικό εκ των οποίων είναι η μεγάλη απόσταση δημοτικών ενοτήτων στα όρια ακόμα και του ίδιου δήμου.

Για παράδειγμα στη Β’ Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στο δήμο Λαγκαδά η απόσταση από το ένα όριο του δήμου μέχρι το άλλο είναι περίπου 100 χιλιόμετρα με την μέση ακτίνα κάθε περιοχής από το διοικητικό κέντρο του δήμου να απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα πολιτών έχει ζητήσει από κυβερνητικούς παράγοντες το «σπάσιμο» του δήμου σε δυο μικρότερους με την… «ανεξαρτητοποίηση» της περιοχής του Σοχού απο τον Λαγκαδά .

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το νέο χωροταξικό των νησιωτικών δήμων Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Ρόδου και Λέσβου καθώς και ενός χερσαίου δήμου της Στερεάς Ελλάδας.

Ο Σοχός παραμένει στο Δήμο Λαγκαδά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και με σχετικό δημοσίευμα σε άλλη ιστοσελίδα  Όραμα Δήμου Λαγκαδά   .

Βουλευτής του Σύριζα με τοπικό παράγοντα καλλιεργουσαν ένα κλίμα ότι ο Σοχός αλλάζει την ίδια ώρα που ο τοπικός παράγοντας δεν το πιστευε και δήλωνε την στήριξη του σε υποψήφιο Δήμαρχο που κατέβαινε με δηλώσεις του στον Δήμο Λαγκαδά .

Πονεμένη ιστορία θα μου πείτε η διαχρονική καταδίκη του Σοχού που μπήκε στο περιθώριο, αφού υπέστη μύριους όσους ακρωτηριασμούς σε όλα τα επίπεδα με Βουλευτές του Σύριζα  και τοπικούς υποψηφίους  να μοιράζουν χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς.

Οι τελευταίοι έχουν τρόπο να αντιδράσουν.

Και αυτός δεν είναι άλλος από μια παγερή αδιαφορία.

Να γυρίσουν πλέον την πλάτη σε αυτούς τους επαγγελματίες ψεύτες και υποκριτές που θα έρθουν στο καρναβάλι να σας ζητούν την ψήφο σας .

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα