Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

ΠΑΟΚ και Μητρόπολη Λαγκαδά συγκέντρωση τροφίμων

ΠΑΟΚ,Μητρόπολη Λαγκαδά,συγκέντρωση τροφίμων,
Όσοι μπορούν να συμβάλουν δίνουν ραντεβού την Κυριακή στις 6 Μαΐου .

Με κεντρικό σύνθημα “ο ΠΑΟΚ δεν γιορτάζει και προσφέρει” ο ΑΣ ξεκίνησε την διαδικασία συγκέντρωσης τροφίμων στο πλαίσιο της “ημέρας” του συλλόγου.

Για έβδομη χρονιά, ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ δίνει συνέχεια στην “ημέρα” του συλλόγου, αντί γιορτής, στην οποία και θα κορυφωθεί η συγκέντρωση τροφίμων που δίνονται για την ενίσχυση των συσσιτίων των Μητροπόλεων. Στην ανακοίνωσή του, ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Ως γνωστόν, ο ΠΑΟΚ φέτος συμπληρώνει 92 χρόνια περήφανης ιστορίας. Τα τελευταία έξι χρόνια, αντί άλλων εκδηλώσεων, η οικογένεια του Δικεφάλου, διοργανώνει την «Ημέρα ΠΑΟΚ», κατά την οποία συγκεντρώνονται τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων των πέντε ιερών Μητροπόλεων του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Η φετινή «Ημέρα ΠΑΟΚ» θα πραγματοποιηθεί όπως συνηθίζεται στο χώρο μπροστά από τη Θύρα 1 του Γηπέδου της Τούμπας την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 από τις 09.00 πμ. έως την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Πλατανιάς.

Η ιδιαιτερότητα της εκδήλωσης φέτος θα είναι ότι το κεντρικό σύνθημα πλέον δε θα είναι το «ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει», αλλά αυτό που επιβάλλουν οι καιροί και οι καταστάσεις που ζούμε. «Ο ΠΑΟΚ δεν γιορτάζει αλλά συνεχίζει να προσφέρει»

Όπως γίνεται αντιληπτό, η θεματική αναφορά της εκδήλωσης, γίνεται με αφορμή την κατάφωρη αδικία που υφίσταται το ποδοσφαιρικό τμήμα και οδηγεί στην απώλεια ενός σημαντικού τίτλου.

Γι΄αυτό το λόγο, σε συνεργασία με την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, και υπό την αιγίδα των ΙΕΡΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης – Καλαμαριάς, Κασσανδρείας και Λαγκαδά θα συγκεντρώσει τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων που διατηρούν οι παραπάνω Μητροπόλεις.

Με κεντρικό σύνθημα «Ο ΠΑΟΚ δε γιορτάζει αλλά συνεχίζει να προσφέρει» απευθυνόμαστε στον φίλαθλο του ΠΑΟΚ καλώντας τον να συμμετέχει σ’ αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας ο καθένας ότι μπορεί.

Απευθυνόμαστε ακόμα, στον επαγγελματικό κόσμο, τους χορηγούς του Συλλόγου, σε κάθε εταιρεία και επιχείρηση, η οποία επιθυμεί να συμμετέχει συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας του ΠΑΟΚ.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει μπροστά στη Θύρα 1 του Γηπέδου της Τούμπας την Κυριακή 6 Μαΐου από τις 09.00 π.μ. έως την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2310 988.000 ΓΡΑΦΕΙΑ Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή