Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 25/04/2024

Παράδειγμα προς μίμηση στο Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Θεσσαλονίκης “ο Άγ. Παντελεήμων”

Τον άλλο ρόλο που μπορεί να παίξει ο επιχειρηματικός κόσμος σε δύσκολες κοινωνικά συνθήκες, έδειξε ο επιχειρηματίας Γιάννης Γεωργιάδης που μαζί με κάποιους άλλους μπορούν να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση.

Θέλοντας να βοηθήσει έμπρακτα σ’ ένα ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι σε πολλές των περιπτώσεων η συνεργασία ιδιώτη και κράτους μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα προς όφελος ευπαθών ομάδων.
Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της φιλοσοφίας ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας χώρων εστίασης, προσέφερε το ποσό των 2.800€ στο Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Θεσσαλονίκης “ο Άγ. Παντελεήμων“, που θα διατεθούν για την ψυχαγωγία των περιθαλπομένων.
Στη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών παραβρέθηκαν από πλευράς του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η Πρόεδρος κα Συλβάνα Καρασαββίδου και ο Α’ Αντιπρόεδρος κος Κωνσταντίνος Καζαντζίδης. Στην εκδήλωση ήταν παρών και ο Πρόεδρος της ΔΕΘ HELEXPO κος Τάσος Τζήκας,o διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ HELEXPO A.E Ποζρικίδης Κυριάκος, ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing Γιώργος Γραμματικός και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΔΕΘ HELEXPO κος Αλέξης Τσαξιρλής.
Η Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ. κα Συλβάνα Καρασαββίδου αφού ευχαρίστησε τον επιχειρηματία γι’ αυτή του την κίνηση προς έναν ευαίσθητο χώρο, πρόσθεσε ότι:<<το δημόσιο φιλοξενεί άτομα με αναπηρίες και ηλικιωμένους και κατεξοχήν βαριά περιστατικά.
Η κίνηση πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και βέβαια τα χρήματα θα διατεθούν προς όφελος των περιθαλπομένων>>, ενώ για την προοπτική συνεργασίας με τη ΔΕΘ HELEXPO ΑΕ, είπε: <<η σημερινή συνάντηση είναι μια πρώτη επαφή και επικοινωνία με ένα τεράστιο οργανισμό που σίγουρα θα συνεχιστεί.
Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ανοίξαμε ένα δίαυλο επικοινωνίας που μπορεί μελλοντικά να αποδώσει καρπούς με πολλές προεκτάσεις στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας>>.

Παράδειγμα προς μίμηση στο Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Θεσσαλονίκης "ο Άγ. Παντελεήμων"
Παράδειγμα προς μίμηση στο Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Θεσσαλονίκης “ο Άγ. Παντελεήμων”

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα