Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 17/04/2024

Παράδοση υγειονομικού υλικού από τον Μητροπολίτη Λαγκαδά

Την Παρασκευή 10 Απριλίου ε.έ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, παρέδωσε στο Κέντρο Υγείας του Λαγκαδά.

Υγειονομικό Υλικό (ιατρικό εξοπλισμό και αναλώσιμο νοσηλευτικό υλικό), ευχόμενος ότι η δωρεά αυτή της καθ΄ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως να βοηθήσει στην όσο το δυνατόν ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του Κέντρου, κυρίως αυτή την περίοδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ παράλληλα συνεχάρη τον κ. Διευθυντή και το προσωπικό για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, ευχόμενος προς όλους καταλλήλως εν όψει της Εορτής του Πάσχα.

Παράλληλα συνεχίζεται η κατ΄ οίκον διανομή «Δεμάτων Αγάπης» με είδη πρώτης ανάγκης και διατροφής σε συνανθρώπους και σε οικονομικά αδύνατες οικογένειες της επαρχίας του Λαγκαδά, που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο λόγῳ των πολλών δυσκολιών που διέρχεται η πατρίδα μας.

Η διανομή των Δεμάτων γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Λαγκαδά και σύμφωνα πάντοτε με τα προβλεπόμενα από τους αρμοδίους φορείς μέτρα υγιεινής και προστασίας.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Η. Ζιακούλης: Άκουσε τη «Φωνή Λογικής» και κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής

Με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου «Φωνή Λογικής» κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, Ηλίας Ζιακούλης. Ο κ. Ζιακούλης αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το