Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Παραπολιτικά Δημοτικοί Σύμβουλοι Λαγκαδά φαντάσματα

Ένα μείζον θέμα, που έχει αρνητικές επιπτώσεις στη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Λαγκαδά και υποβαθμίζει τον ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά .

Πρόκειται για τους δημοτικούς συμβούλους «φαντάσματα λόγω covid-19 » οι οποίοι αφού έπιασαν την «καρέκλα» στις τελευταίες δημοτικές εκλογές πριν από περίπου 2.5 με 3 χρόνια επιμένουν να μην πατούν το πόδι τους στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Κάποιοι μάλιστα έχουν να εμφανιστούν μήνες να μην πούμε χρόνια και η εικόνα που παρουσιάζει η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είναι απογοητευτική. 

Η τηλεδιάσκεψη είναι άδεια ακόμη και στη διάρκεια συζήτησης σημαντικών θεμάτων για το Δήμο Λαγκαδά και τις δημοτικές ενότητές του με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εκπροσώπηση των δημοτών οι οποίοι έδωσαν την ψήφο τους σε συμβούλους οι οποίοι είναι άφαντοι από τις συνεδριάσεις.

Στην τηλεδιάσκεψη δεν φαινεται τι ψήφισε ο καθε Σύμβουλος και πόσους ψήφους πηρε το καθε θεμα με αποτέλεσμα να καταντά ανούσιο για τον θεατή δημότη .

Η ελαστική αντιμετώπιση των συγκεκριμένων συμβούλων είναι σε βάρος της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου και οσο λιγότεροι είναι σύμβουλοι τόσο δυσκολότερες είναι οι απαρτίες και τόσο λιγότερα είναι τα άτομα που μπορούν να δουλέψουν για να παράγουν έργο.

Ζητούμε να εφαρμοστεί ο κανονισμός με αναφορά μας στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εσωτερικών.

Ο υπεύθυνος ΠΡΕΠΕΙ  να καλέσει τους επικεφαλής των παρατάξεων να αναλάβουν την ευθύνη της παρουσίας των συμβούλων τους η να ζητήσουν παραιτήσεις .

Καιρός είναι γιατι απο τον Μάιο μπαίνουμε σε Προεκλογική περίοδο και η πρόεδρος να αρχίζει να μαζεύει απουσίες  και συμπολίτευση και αντιπολίτευση, και να αρχίσουν να πέφτουν και οι καταγγελίες και οι τιμωρίες προς σεβασμό σε αυτους που τους τίμησαν με την ψήφο τους να τους εκπροσωπήσουν .

 

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή