Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 19/04/2024

Παραπολιτικά – Στην δίνη του Καρναβαλιού οι υποψήφιοι στον Λαγκαδά

Παραπολιτικά ,δίνη,Καρναβαλιού,υποψήφιοι,Λαγκαδά,Χρύσα Σάμου,Αστέριος Σισκούδης,Γιάννης Αναστασιάδης ,Νίκη Ανδρεάδου,

 Παραπολιτικά και άλλα στην δίνη του Καρναβαλιού οι υποψήφιοι στον Λαγκαδά .

Γράφει ο Νυστέρις ……

Έτοιμα όλα για να παρουσιάσει την υποψηφιότητά της η Νίκη Ανδρεάδου.

Η μέχρι πρότινος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μετά την απόφαση του Γιάννη Καραγιάννη να βάλει πλώρη προς τη Βουλή ,αποφάσισε να ριχτεί στη μάχη ως επικεφαλής συνδυασμού, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά  εκτός απο τις Ιατρικές επιστήμες και τις Πολιτικές Επιστήμες στον κόσμο,  στην αίθουσα Κορώνεια την Κυριακή 10 Φεβρουάριου .

Την  Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί θα ανακοινώσει τελικά την υποψηφιότητά του για τον δημαρχιακό θώκο Λαγκαδά ο πρώην δήμαρχος, Γιάννης Αναστασιάδης σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα των Λουτρών Λαγκαδά εκεί που σταμάτησε το << έγκλημα Λουτρών Λαγκαδά  >>  την προηγούμενη θητεία σαν δήμαρχος που συζητήθηκε όσο καμιά άλλη και θα συζητιέται στις δικαστικές αίθουσες για πολλά χρόνια ακόμα   .

«Όλοι μαζί για μια νέα Αρχή» το σύνθημα του κ. Γιάννη Αναστασιάδη όπως λέει και ο ίδιος  που μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου του θα αποτελείται από νέα στελέχη της περιοχής και όχι παλιά και δοκιμασμένα . Έπεσαν οι μάσκες συμπληρώνουμε εμείς απο τότε που είδε το έργο La casa de papel ….

Προς Περιφέρεια μεριά μάθαμε ότι κινείται εν ενεργεία αντιδήμαρχος Σοχού Χρύσα Σάμου και Αστέριος Σισκούδης ενώ την υποψηφιότητα του στο πλερό του Τζιτζικώστα δήλωσε ο γνωστός  Δικηγόρος από τον Ασκό και σύμβουλος Παύλου Μελά Αθανάσιος Κίκης . Να θυμίσουμε ο Αθανάσιος Κίκης είναι γνωστός και από τα παιχνίδια στο περίφημο τηλεοπτικό τηλεπαιχνίδι DEAL καθώς ειναι εξαιρετικός δικηγόρος Αρείου Πάγου .

Υποψηφιότητες προς το παρόν δεν βλέπουμε άλλες εκτός από του Ιωάννη Ταχματζιδη που ανακοίνωσε και την επιμονή της Μαρκέλλας Ταυρίδου καθώς και του πατροπαράδοτου δεινοσαύρου του Δημοτικού συμβουλίου  Φίλλιπου Γεωργουδάκη  .

Αστέριος Κομμάτας και Θεόδωρος Τζαμπάζης δεν βλέπουμε να κατεβαίνουν καθώς ο πρώτος είναι στην δημαρχεία προς το παρόν με το αμάξι του Δήμου σύμφωνα με αναγνώστες μας   και ο Δεύτερος δεν εμφάνισε έργο 5 χρόνια όπως συζητιέται στα πηγαδάκια στον Λαγκαδά,  στην αντιδημαρχία Τεχνικών έργων και δείχνει να την κρατάει σφιχτά την καρέκλα της αντιδημαρχίας μέχρι και σήμερα , σε σημείο να θυμίζει τον Καμένο τον ΑΝΕΛ  .

 

 

 

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα