Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

Παραπολιτικά : Στο Λαγκαδά ο Αναστασιάδης σηκώνει όλο το βάρος

Ο Αναστασιάδης, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους οι οποίοι λείπουν σε διακοπές και δεν μπαίνουν στην διαδικασία ούτε καν να μπουν στην τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου, σηκώνει όλο το βάρος  της Αντιπολίτευσης.

Μόνος του, ο Γιάννης Αναστασιάδης, χωρίς την βοήθεια κανενός άλλου, καθώς οι περισσότεροι σύμβουλοι  έχουν φύγει για διακοπές, σηκώνει αυτό το καλοκαίρι το βάρος της αντιπολίτευσης της “Νέας Αρχής”, κάνοντας προτάσεις για τους επαγγελματίες του Λαγκαδά και Όχι μόνο .

Η αλήθεια είναι ότι ο Αναστασιάδης είναι ο μόνος  που έχει μετριοπαθή χαρακτήρα και μπορεί να απευθυνθεί στον ψηφοφόρο του μεσαίου χώρου και τον αναποφάσιστο πολίτη ο οποίος αμφιταλαντεύεται καθώς φαίνεται ότι δεν θέλει την ανυπαρξία της σημερινής διοίκησης.

Τις τελευταίες ημέρες ο Αναστασιάδης κάνει περισσότερες από άλλη φορά εμφανίσεις σε χωριά του Δήμου Λαγκαδά και συναντήσεις με δημότες.  Πολλές από αυτές τις συναντήσεις είναι για να αφουγκραστεί τα προβλήματα και να διαπιστώσει την κακοδιαχείριση της σημερινής διοίκησης του Δήμου.

Βλέπει πως το καράβι του δήμου, η σημερινή διοίκηση το οδηγεί μαθηματικά στα βράχια, με καπετάνιο τον πρώην αντιδήμαρχο του, που επί δικής του θητείας  παραιτήθηκε μην αντέχοντας την πίεση της εποχής,  και σημερινό δήμαρχο .

Φαίνεται ότι ο Αναστασιάδης είναι ο μοναδικός από την αντιπολίτευση  που ξέρει να στέκεται, ξέρει να δέχεται κριτική και γενικά δείχνει πως την κατέχει την επικοινωνία.

Η εξαίρεση στον κανόνα του τωρινού δημοτικού συμβουλίου ..

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα