Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 19/04/2024

Παραπολιτικά – 3 στα 5 Ελληνόπουλα φοβούνται την Κατερίνα Ακριβοπούλου

ΕΡΕΥΝΑ,Τρία στα πέντε,Ελληνόπουλα,φοβούνται,κρεβάτι,βρίσκεται,Κατερίνα Ακριβοπούλου,

ΕΡΕΥΝΑ: Τρία στα πέντε Ελληνόπουλα φοβούνται ότι κάτω από το κρεβάτι τους βρίσκεται η Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Μία αποκαλυπτική έρευνα είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία τουλάχιστον τρία στα πέντε Ελληνόπουλα φοβούνται να κοιμηθούν το βράδυ, καθώς είναι σίγουρα ότι κάτω από το κρεβάτι τους βρίσκεται η Κατερίνα Ακριβοπούλου.
Όπως αποκαλύπτει η έρευνα, τουλάχιστον το 60% των παιδιών ζητούν από τους γονείς τους να ελέγξουν αν κάτω από το κρεβάτι τους βρίσκεται η γνωστή δημοσιογράφος της ΕΡΤ πριν κοιμηθούν, ενώ πολλά βλέπουν εφιάλτες τη νύχτα με τη δημοσιογράφο να τους λέει ότι οι γονείς τους πρέπει να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και να τα ταΐζει με το ζόρι φασολάκια.
Η έρευνα αναφέρει και ανεξήγητα περιστατικά, όπως την περίπτωση ενός πολίτη που έκλεισε την τηλεόραση κατά τη διάρκεια της εκπομπής της κ. Ακριβοπούλου και η τηλεόραση άνοιξε ξανά από μόνη της με τη δημοσιογράφο να δείχνει θυμωμένη.

Σε ένα άλλο περιστατικό, πολίτης ανέφερε ότι όταν άνοιξε την ντουλάπα του υπνοδωματίου του, πετάχτηκε από μέσα η Κατερίνα Ακριβοπούλου και ρώτησε επιτακτικά αυτόν και τη γυναίκα του γιατί δεν παρακολουθούσαν διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα που έπαιζε εκείνη την ώρα στην ΕΡΤ.

Τέλος, ανατριχίλα προκαλεί η ιστορία ενός τηλεθεατή, ο οποίος μίλησε άσχημα για τη δημοσιογράφο, με αποτέλεσμα το ίδιο βράδυ να ξυπνήσει και να τη δει να στέκεται σιωπηλά μπροστά στο κρεβάτι του.

ΠΗΓΗ 

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα