Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΕ ΑΣΣΗΡΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΕ ΑΣΣΗΡΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ

Περιοδεία σε Άσσηρο και Πεντάλοφο πραγματοποίησε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου όπου συνομίλησε με τους κατοίκους για τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ είχε την ευκαιρία να τους αναλύσει διεξοδικά τις θέσεις του κόμματος για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας, τα εθνικά θέματα, αλλά και τους βασικούς άξονες του κυβερνητικού προγράμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη μείωση της φορολογίας και τη βελτίωση της καθημερινότητας νοικοκυριών και επιχειρήσεων.
Ειδική αναφορά έγινε στην εθνική «πληγή» του brain drain, της φυγής δηλαδή χιλιάδων νέων στο εξωτερικό προς αναζήτηση καλύτερης ζωής.
«Η μετανάστευση των νέων μας αποτελεί τη μεγαλύτερη πληγή στο σώμα του ελληνισμού. Εμείς πιστεύουμε στις ικανότητες των νέων ανθρώπων, στην εφευρετικότητα και την όρεξή τους για δουλειά. Θέλουμε να επιστρέψουν στην πατρίδα, να βρεθούν δίπλα στις οικογένειές τους, ώστε με τις ιδέες τους να “χτίσουν” την Ελλάδα που τους αξίζει. Δική μας ευθύνη και υποχρέωση, ως αυριανή κυβέρνηση, είναι να τους δώσουμε τα απαραίτητα “εργαλεία” για να το πετύχουν», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Καράογλου.
Επίσης προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να επαναφέρουν με την ψήφο τους την Ελλάδα στο δρόμο της αλήθειας, της ευθύνης και του ρεαλισμού. Σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου, στις 21.00, ο κ. Καράογλου θα επισκεφθεί τη Νέα Απολλωνία.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα