Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Ποιοι κρύβονται πίσω από τον εθνικό εξευτελισμό με τους “γκρίζους λύκους”

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν, όταν μία ομάδα παρακρατικών-παραστρατιωτικών “γκρίζων λύκων”, πραγματοποίησε δρώμενο, που στην ουσία εξυμνούσε το μεγαλείο του οθωμανικού στρατού.

Την Κυριακή γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού, που ούτε η λέξη εθνικός εξευτελισμός μπορεί να εκφράσει.

Μία ομάδα παρακρατικών-παραστρατιωτικών “γκρίζων λύκων”, κατάφερε να παρεισφρύσει στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του ηρωικού Σοχού και να κάνει ένα δρώμενο, που στην ουσία εξυμνούσε το μεγαλείο του οθωμανικού στρατού, τη σημαία του οποίου ανέμιζαν, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων.

Γι’ αυτόν τον εθνικό εξευτελισμό υπάρχουν υπεύθυνοι και κατά την άποψή μας το ελληνικό κράτος πρέπει να τους αναζητήσει και να ζητηθούν ευθύνες γράφει στο infognomonpolitics.gr ο Σάββας Καλεντερίδης.

Οι υπηρεσίες του ελληνικού κράτους να ζητήσουν από τον εισαγγελέα την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κυρίας Καίτης Ζωγόγιαννη, που ως επικεφαλής του Γραφείου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων με την επωνυμία «Δίαυλος», παραπλάνησε, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Κοινοτικού Συμβουλίου Σοχού, τους αρμοδίους, με αποτέλεσμα να δούμε τους “γκρίζους λύκους” να περιφέρουν τη σημαία τους με τις τρεις ημισελίνους στην ιστορική κωμόπολη του Σοχού, οι κάτοικοι του οποίου έχυσαν ποτμαούς αίματος τους εθνικούς αγώνες, της απελευθέρωσης από τους Τούρκους συμπεριλαμβανομένης.

Πρέπει να ελεγχθεί και ο ρόλος του μεταφραστή ή της μεταφράστριας που ήταν και ο σύνδεσμος μεταξύ της ομάδας των Τούρκων παρακρατικών και των αρμοδίων για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Επίσης, οι υπηρεσίες του ελληνικού κράτους πρέπει να ελέγξουν τη χρηματοδότηση, τη δράση και τις επιρροές που δέχεται αυτό το γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων με την επωνυμία «Δίαυλος», που πρέπει να πληρώσει ακριβά για τον εθνικό εξευτελισμό που υπέστη η πατρίδα μας εξαιτίας του.

Πρέπει το ελληνικό κράτος να μάθει με ποιους μίλησε η κυρία Ζωγογιάνη και πιθανόν άλλοι εμπλεκόμενοι από τον “Δίαυλο”, για να αποκαλυφθούν τα πλοκάμια των ξένων υπηρεσιών που καταφέρνουν να κάνουν τέτοιες επιχειρήσεις στη χώρα μας.

Για να γίνει κατανοητό ότι πρόκειται για επιχείρηση του τουρκικού κράτους με προφανείς σκοπούς, όπως μας πληροφορούν φίλοι μας από τον ηρωικό Σοχό, το “συγκρότημα” είχε τρεις κάμεραμαν που βιντεοσκοπούσαν τον “άθλο” τους, που υποβοηθήθηκε από την κ. Ζωγογιάννη και το ελληνικό ΥΠΕΞ, που τους έδωσε τη βίζα.

Αυτό το οπτικό υλικό κυκλοφορεί στην Τουρκία, ως αποδεικτικό υλικό της “πετυχημένης” επιχείρησης που έκαναν οι Τούρκοι παρακρατικοί στην Ελλάδα.

Γι’ αυτό, το ΥΠΕΞ και ο κύριος Δένδιας προσωπικά θα πρέπει άμεσα να ελέγξει ποιος και γιατί έδωσε βίζα σε μια ομάδα παρακρατικών να εισβάλει στην Ελλάδα και να μας εξευτελίσει με τον πλέον απαράδεκτο τρόπο, όπως φαίνεται από το φωτογραφικό υλικό αλλά και από τους πανηγυρισμούς των παρακρατικών και των δημάρχων της γείτονος, που συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Ακολουθεί η ανάρτηση φωτογραφικού υλικού που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι Τούρκοι παρακρατικοί και η απάντηση του κοινοτικού συμβουλίου Σοχού για τον εθνικό εξευτελισμό που υποστήκαμε από τους παρακρατικούς “γκρίζους λύκους”. Το φωτογραφικό υλικό είναι από την ιστοσελίδα Τουρκικά Νέα .

ΠΗΓΗ www.pentapostagma.gr

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή