Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 26/04/2024

ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ Χαιρετίζουμε τη Παγκόσμια ημέρα γυναίκας

ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ,κρίση,έλλειψη πόρων,εμπόδιο,αδράνεια,γυναίκες,Δήμου Λαγκαδά,Νίκη Ανδρεάδου,

Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ δεσμεύονται ότι η κρίση και η έλλειψη πόρων δε θα σταθούν εμπόδιο ούτε και άλλοθι για αδράνεια σε θέματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες του Δήμου Λαγκαδά.

Χαιρετίζουμε τη Παγκόσμια ημέρα που τιμά τη γυναίκα.

Χαιρετίζουμε και ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο σε κάθε γυναίκα του Δήμου μας, που έθεσε ή σκέφτεται να θέσει τον εαυτό της και τη δυναμική της στη διάθεση των δημοτών στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στους ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ η γυναίκα δεν αποτελεί και ούτε αντιμετωπίζεται ως μια απλή ποσόστωση για τις εκλογές. Η γυναίκα είναι δημιουργία, χρηστή διοίκηση, εντιμότητα και συνεχής πάλη με την δύσκολη καθημερινότητα! Για αυτό πολλές γυναίκες έχουν επιλέξει τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ και τη Νίκη Ανδρεάδου για να υπάρχει επιτέλους Σχέδιο, Πρόγραμμα, Νοικοκυροσύνη στη διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά!

Σήμερα δεν είναι μόνο ημέρα γιορτής , αλλά είναι η ημέρα που υπενθυμίζουμε προς κάθε κατεύθυνση την ισοτιμία και τα δικαιώματα της γυναίκας σε κάθε φάση της ζωής της , ως κόρη, σύζυγος, μάνα , γιαγιά.

Σήμερα υπενθυμίζουμε την ανάγκη για ενίσχυση των γυναικείων δικαιωμάτων και τη διασφάλιση των ίσων ευκαιριών.

Η πολυετής και συνεχιζόμενη οικονομική κρίση με τα οξύτατα οικονομικά προβλήματα που δημιούργησε, έφερε για μια ακόμη φορά τη γυναίκα να πλήττεται πρώτη από την ανεργία, να μειώνονται τα εισοδήματά της , να ελαχιστοποιούνται οι ευκαιρίες για εργασία, να λαμβάνει τη μικρότερη κοινωνική στήριξη.

Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ δεσμεύονται ότι η κρίση και η έλλειψη πόρων δε θα σταθούν εμπόδιο ούτε και άλλοθι για αδράνεια σε θέματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες του Δήμου Λαγκαδά.
Είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα στο πλευρό των γυναικών.

Όχι με λόγια αλλά με πράξεις για να αντιμετωπίσουμε την ανεργία, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για τη γυναικεία απασχόληση και επιχειρηματικότητα, να αποτρέψουμε και να διαχειριστούμε τη γυναικεία κακοποίηση, να στηρίξουμε τη γυναίκα με αναπηρία ,να δημιουργήσουμε ασφαλείς δομές για τα παιδιά της και να σχεδιάσουμε ένα κοινωνικό πρόγραμμα που θα ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες της κάθε γυναίκας του Δήμου μας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αξιοποιήσουμε το γυναικείο μυαλό και τη δυναμική των γυναικών όχι μόνο της δική μας δημοτικής παράταξης αλλά όλων των γυναικών του Δήμου μας.
Καλούμε τις γυναίκες του Δήμου μας να συστρατευτούν με τις αρχές και τις αξίες της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» για να δώσουμε μαζί τη μάχη για ένα Δήμο και μια κοινωνία δίκαιη, όπου τα δικαιώματα ανδρών και γυναικών θα είναι ισότιμα κατοχυρωμένα και απολύτως σεβαστά.

Νίκη Ανδρεάδου
Υποψήφια Δήμαρχος Λαγκαδά

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα