Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 18/04/2024

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ενημέρωσης των επαγγελματιών του Δήμου μας

Ενημερωτική εκδήλωση για τους επαγγελματίες του Δήμου μας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 4 Μαρτίου ο Δήμος Λαγκαδά σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Σύλλογο Επαγγελματιών Λαγκαδά.
Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Μιχάλης Ζορπίδης. Στην συνέχεια, οι ομιλητές Γιάννης Δόβελος Φοροτεχνικός, Ιωάννης Σωπασής Ασφαλιστικός Σύμβουλος και Γιώργος Μαρωνίδης Νομικός, ανέπτυξαν θέματα φορολογίας, ασφάλισης και Γενικού Εμπορικού Μητρώου.

eeth7
Με το τέλος των εισηγήσεων, ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους επαγγελματίες του Δήμου μας.
Ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης με γραπτό του χαιρετισμό, λόγω απουσίας του σε συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Ξάνθη, συνεχάρη το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και τον Πρόεδρό του Μιχάλη Ζορπίδη, για την οργάνωση αυτών των σημαντικών ενημερωτικών συναντήσεων. Κλείνοντας τον χαιρετισμό του τόνισε :

eeth
“Οι επαγγελματίες μας, είναι οι άνθρωποι που συνιστούν τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης του τόπου μας.
Η νέα δημοτική αρχή έθεσε από την πρώτη ημέρα διοίκησής της, τον επαγγελματικό κόσμο του Δήμου μας ουσιαστικό συνομιλητή και στρατηγικό συνεργάτη στην κοινή χάραξη της αναπτυξιακής πολιτικής του Δήμου Λαγκαδά. Είμαστε δίπλα τους, στηρίζουμε τις επαγγελματικές τους πρωτοβουλίες, πιστεύουμε στη δυναμική τους.
Μέσα από μια συνεχή σχέση αλληλεπίδρασης στηρίζουμε και εμπιστευόμαστε τους επαγγελματίες μας και τον Σύλλογό τους, έχοντας εδώ και καιρό αρχίσει έναν γόνιμο διάλογο με το Διοικητικό του Συμβούλιο για την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και την επίλυση των άμεσων προβλημάτων.
Είμαστε σίγουροι ότι η σημερινή είναι μόνο η αρχή μιας γόνιμης και συνεχούς συνεργασίας για το καλό και συμφέρον των επαγγελματιών και του Δήμου μας.”

eeth2

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα